От х:

Днес в x:

Първото бебе, родено в Първомай през 2020 година, е момче

Само две бебета има родени между 24 декември 2019 г. и 6 януари 2020 година в Първомайската болница. За целия период на Коледно-новогодишните празници, с раждането на Бог и Новата година, на белия свят са се появили Йоана и Николай.

Йоана Дялкова е последното бебе, родено в Първомай за миналата година. Тя е второ дете в семейството си, което живее в Първомай и е зарадвала своите родители на 26 декември.

Николай Колев пък е първото бебе родено в града. Рожденната му дата е 6 януари и е четвърто дете в семейството. Появата му на Йордановден е предизвикала колебания за името му, но все пак родителите са решили да е Николай. Той е с размери 3,650 кг и е дълъг 52 см. Майката е идвала за всяко раждане от село Конаре, обл. Стара Загора и споделя, че болницата ѝ е препоръчана от нейна близка и се чувства обгрижвана и доволна от всички, работещи тук.

В общината има регистрирани две бебета, с постоянен адрес в Първомай, които са родени в последния ден на миналата година, но на друго място. Малката Александра Сулева се е появила в Пловдивска болница в 15 часа, а Румен Атанасов почти е бил готов да дочака новата 2020 г., но не са му достигнали 3 часа.

Към този момент в Общината не е постъпила информация за бебе, родено през Новата година с постоянен адрес в Първомай.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    баба
    1 0
    10:51, 11 яну 2020
    Ами това е реалността!Благодарение на 30г хубав живот в Първомай младите избягаха,старите измират и градът се обезлюдява. Бъдещ град -призрак.
Последни новини