От х:

Днес в x:

Дамите от тези три зодии подлудяват мъжете

Често нашите въображаеми недостатъци в очите на противоположния пол се оказват хипнотизиращи. Всяко несъвършенство може да се окаже специален чар.

Според астролозите, зодията, с характерните ѝ качества, също играе роля. Дамите от кои зодии карат мъжете да подлудяват?

Бронз – Везни

Една жена Везни е в състояние да замени цял харем и на най-взискателния султан. Подобно на дух от бутилка, виртуозната красавица ще се появява всеки път в очите на любимия човек по нов начин. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и умее да примамва всеки. Умее да води остроумни разговори и в същото време да бъде добър слушател. Лекотата, с която вървят през живота, постоянният оптимизъм и лекият и весел нрав ги правят уникални партньори.

Жените Везни се сприятеляват лесно и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят.

Дамите, родени под този знак, се отличават с красота, както физическа, така и вътрешна. Вроденият такт и любовта към всичко красиво е тяхната визитна картичка. Разбира се, те предпочитат да видят съответните мъже до тях – късметлията, придружаващ я в живота, не трябва да отстъпва по качества. Жените Везни обаче са по-скоро самокритични към себе си – образът им трябва да отговаря на високи стандарти и при необходимост безмилостно коригиран.

Те са изключително женствени, което не може да не впечатли мъжете. Понякога обаче това им играе лоша шега. Когато се окажат в трудна ситуация, те често стават напълно безпомощни и затова пасивно наблюдават ситуацията, очаквайки помощ. Безспорният плюс е, че нежният пол от тази зодия е умел в любовта, защото самата Венера контролира знака им.

Везните са готови да отидат до края на света за забавни приключения. Често нямат време да претеглят плюсовете и минусите на новото приключение, разчитайки повече на инстинкта, отколкото на преценката.

Сребро – Водолей

Жената Водолей не иска да бъде обект на желание, а по-скоро най-красивото произведение на изкуството. Тя е леко бавна във всичко, включително и във връзките. Планирате първа среща с нея? Няма смисъл да се надявате да завършите в леглото. Но ще има едно примамливо очакване за втора среща...

Водолеите имат силен интелект, живеят главно в ума и перфектно изпълняват всяка поверена задача. Те се стремят да достигнат максималните висоти в кариерата си. Задоволените амбиции са много важни за тях. Претърпели неуспех, Водолеите не падат духом, защото се учат от грешките.

Водолеят е рекордьор по заемане на високи постове, а жените начело са толкова секси. В същото време те смятат, че хората, чието внимание е ангажирано изцяло към парите, са луди.

Дамите от тази зодия са уверени както в обществото, така и в любовта. Отличителната им черта е честността и откритостта. Те не знаят как да лъжат, очаквайки същото поведение. Ако жената Водолей се влюби, тя е готова да отвори душата си.

Като истински хуманисти Водолеите често влизат в битките за световна справедливост. Те са много чувствителни към страданието на другите.

Основният очарователен недостатък на Водолея е тяхната упоритост във всичко. Ако тези жени наистина вярват в нещо, разубеждаването им е изключително трудна задача.

Злато – Дева

Жените Деви страдат от прекомерен самоконтрол, като същевременно са доста демократични с другите. Те са много емоционални, но в същото време добре контролират чувствата си. Тези дами са сдържани, сериозни и винаги излъчват достойнство.

Девите искрено вярват в силата на самоусъвършенстването, но като техен минус може да се отчете, че често се влияят от мнението на околните.

Въпреки че имат добре развита интуиция, те предпочитат да се доверят на интелекта. Техният живот се основава на три стълба: изкуство, музика и литература.

Дамите от тази зодия са убедени, че са в състояние да се справят с всяко препятствие. Тяхната енергия лесно би била достатъчна за десет жени. На Девата може да се вярва, те са отлични анализатори и обичат да изчисляват всичко, включително отношенията.

Девите се отличават с доброта, търпение и щедрост. Те са отлични съпруги, майки и любовници. Винаги са в крак с модата, елегантни и запазват красотата си до края на живота.

По любовния път Девата стъпва като неизследвана територия – те първо изучават евентуалния партньор и когато всичко е ОК – са готови да доразвият и усъвършенстват връзката.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини