От х:

Днес в x:

16 °C

С поредица от състезания учениците от ОУ„Пенчо Славейков“ се подготвят за отбелязване на 110-годишен юбилей

  През учебната 2019/2020 година учениците от І до ІV клас в ОУ„Пенчо Славейков“ могат да покажат своите способности в поредицата от състезания под наслов „Славейковци“. Състезанията са в шест кръга: „Славейковци рисуват“, „Славейковци познават околния свят“, „ Сръчни Славейковци“, „Славейковци общуват с Европа“, „Славейковци са грамотни“, „Славейковци са математици“ и заключителен – финален кръг на състезанието „Славейковци“.

  Участието в предварителните кръгове е по желание, без такса за участие.За финален кръг се класират учениците получили максимален брой точки в поне ТРИ състезания от предварителните кръгове.

  Вече има и наградени. В първото състезание „Славейковци рисуват“ 160 ученици работиха по темата „Красотата на природата“. Жури от преподаватели по изобразително изкуство определи най-добрите, а с рисунките им бе направена изложба в коридорите на училището. Ето и наградените:

  С максимален брой от 30 точки са 16 ученици: Габриела Делчева-1б, Рамона  Димитрова-Ів, Божидара Граматикова-2а, Николай  Николов-2а, Семелия   Пеневска-2б, Даяна Запрянова-2г, Борис Петков – 3а, Ивета Атанасова-3а, Изабел Башова-3б, Мария  Донева-3б, Габриела Димитрова-3д, Деница Анева-4а, Мина Динева-4а, Виктория Николова-4в, Николай Драганов-4в и Христина  Стефанова-4в

  На второ място са 19 ученици: Илияна  Кутянова-1б, Ния Павлова-1б, Виктория Стоянова-1в, Николета Димова-1в , Дария Йорданова-1г, Изабел Халим-2а, Деси  Тенчева-2в, Мила  Маркова-2в, Вяра Николова-2г, Жулиен  Тодоров-2г, Александра Младенова-3б, Десислава  Донева-3б, Елеонора Митева-3б , Ивана Тодорова-3г, Екатерина Иванова-4а, Александра Филева-4б, Гьокай Вели-4б, Дария Митева-4в и Ния Проданова-4в

  А 25 ученици се поздравиха с третото място: Рая  Банева-1а, Стоян   Колев-1а, Габриела Георгиева-1б, Павилма  Башева-1в , Елица  Георгиева-1г, Деян  Делчев-1д, Живодара Ганчева-1д, Ивайла Николаева-1д, Ивайла Димитрова-2а, Любов  Петрова-2б, Емилиян Кисьов-2в, Анджелика Пенева-2г, Златомира Узунова-2г, Христиана Димитрова-2г, Полина  Петрова-3а, Дивна  Стоева-3б, Мария-Йоана Йорданова-3в, Мерилин Русева-3г , Даяна  Вълева-3д, Жанина   Давчева-4а, Роси Петрова-4б, Иванина  Георгиева-4в, Михаела Бонева-4в, Алекс Жечева-4г и Габриела Купенова-4г.

  Директорът на училището госпожа Снежана Ангелова награди победителите и им пожела здраве и нови успехи.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 14.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден в компанията на обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.
  14 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще берете плодовете на усилията от последните дни. Може да възникнат непредвидени ситуации,но с вродената си интелигентност и находчивост ще се справите с лекота. Вземете инициативата в свои ръце, за да сте сигурни, че ще изкарате една чудесна вечер.
  14 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова ви съветвам да използвате момента и да изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.
  14 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате конкретни планове за този ден и сте твърдо решени да ги свършите, особено ако вече сте били възпрепятствани да го сторите. Добре ще е ако работите съвместно с други хора, които могат да ви бъдат полезни с ценни идеи и съвети. На ваш близък му предстои пътуване, ще ви се наложи да отделите време и за него. Добри финансови постъпления.
  14 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Чувствате се объркани и се лутате ту в една ту в друга посока. Внимавайте ласкателствата на приближен човек да не ви подведат към необмислени действия. Спокойно можете да избягате от светската суета сред семейството си, което ще ви утеши с непринудеността си.
  14 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес заложете на умението си да общувате. Ще ви донесе възможности за изява на талантите и подготвеността ви. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми. Притеснения са възможни и по линия на по-възрастните родители или близки хора.
  14 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Доверието, с което се ползвате сред колегите си ще благоприятства участието ви в общ проект. Старанието ви е забелязано и в крайна сметка ще се отрази положително на финансите ви. Ще получите предложения, които с времето ще задълбочите в нови позиции. Може би трябва да се ориентирате в тази посока.
  14 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари прийоми.
  14 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек зависят в огромна степен от вас.
  14 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Финансовите ви постъпления днес ще ви позволят да си отдъхнете. Разчитайте на приятелите си в евентуален труден за вас момент. Събират ви се доста предизвикателства, но са напълно във възможностите ви. При работа с валута бъдете внимателни. За някои от вас - пътуване в чужбина, или ще сте привлечени от някой, който се връща от там.
  14 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени и съсредоточени в работата си. Сигурни сте в това, което правите и това проличава в добре свършената ви работа. Не се колебайте да използвате познанствата си относно разрешението на сериозен професионален въпрос.
  14 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
  14 май 2021
  Последни новини