От х:

Днес в x:

8 °C

С поредица от състезания учениците от ОУ„Пенчо Славейков“ се подготвят за отбелязване на 110-годишен юбилей

  През учебната 2019/2020 година учениците от І до ІV клас в ОУ„Пенчо Славейков“ могат да покажат своите способности в поредицата от състезания под наслов „Славейковци“. Състезанията са в шест кръга: „Славейковци рисуват“, „Славейковци познават околния свят“, „ Сръчни Славейковци“, „Славейковци общуват с Европа“, „Славейковци са грамотни“, „Славейковци са математици“ и заключителен – финален кръг на състезанието „Славейковци“.

  Участието в предварителните кръгове е по желание, без такса за участие.За финален кръг се класират учениците получили максимален брой точки в поне ТРИ състезания от предварителните кръгове.

  Вече има и наградени. В първото състезание „Славейковци рисуват“ 160 ученици работиха по темата „Красотата на природата“. Жури от преподаватели по изобразително изкуство определи най-добрите, а с рисунките им бе направена изложба в коридорите на училището. Ето и наградените:

  С максимален брой от 30 точки са 16 ученици: Габриела Делчева-1б, Рамона  Димитрова-Ів, Божидара Граматикова-2а, Николай  Николов-2а, Семелия   Пеневска-2б, Даяна Запрянова-2г, Борис Петков – 3а, Ивета Атанасова-3а, Изабел Башова-3б, Мария  Донева-3б, Габриела Димитрова-3д, Деница Анева-4а, Мина Динева-4а, Виктория Николова-4в, Николай Драганов-4в и Христина  Стефанова-4в

  На второ място са 19 ученици: Илияна  Кутянова-1б, Ния Павлова-1б, Виктория Стоянова-1в, Николета Димова-1в , Дария Йорданова-1г, Изабел Халим-2а, Деси  Тенчева-2в, Мила  Маркова-2в, Вяра Николова-2г, Жулиен  Тодоров-2г, Александра Младенова-3б, Десислава  Донева-3б, Елеонора Митева-3б , Ивана Тодорова-3г, Екатерина Иванова-4а, Александра Филева-4б, Гьокай Вели-4б, Дария Митева-4в и Ния Проданова-4в

  А 25 ученици се поздравиха с третото място: Рая  Банева-1а, Стоян   Колев-1а, Габриела Георгиева-1б, Павилма  Башева-1в , Елица  Георгиева-1г, Деян  Делчев-1д, Живодара Ганчева-1д, Ивайла Николаева-1д, Ивайла Димитрова-2а, Любов  Петрова-2б, Емилиян Кисьов-2в, Анджелика Пенева-2г, Златомира Узунова-2г, Христиана Димитрова-2г, Полина  Петрова-3а, Дивна  Стоева-3б, Мария-Йоана Йорданова-3в, Мерилин Русева-3г , Даяна  Вълева-3д, Жанина   Давчева-4а, Роси Петрова-4б, Иванина  Георгиева-4в, Михаела Бонева-4в, Алекс Жечева-4г и Габриела Купенова-4г.

  Директорът на училището госпожа Снежана Ангелова награди победителите и им пожела здраве и нови успехи.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 11.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работете, за да сбъднете желанията си. Днес имате шанс да постигнете повече от нещата, които искате да имате за себе си и за близките си. Задоволени нужди и любовни вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, касаещи бъдещето ви ще се придвижат и уверени ще продължите да напред.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  От вглеждането ви прекалено много в несъщественото може да станете по-нервни и непълноценни. Възползвайте се съвета и ще ви стане по-леко, а и ще бъде така, както вие го искате. В хода на работата ще възникнат и нови желания, бъдете търпеливи. У дома ще се чувствате спокойни и уверени.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Стараете се да изпипвате всичко, с което се занимавате и днес ще имате значителен успех в това направление. Не изоставяте намеренията си и от това можете само да спечелите. Не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор, нещо повече, вслушвайте се в съветите му. Ще останете доволни.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С добра организация ще спазите сроковете и договореностите днес. Търсете разбирателство в общуванията си, те ви зареждат с добра енергия. В противен случай са възможни недоразумения, които не са желателни. Вести от чужбина ще накарат някои от вас да предприемат по-скорошни действия в посока предстоящо пътуване или посрещане на гости.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Динамично ще премине деня за много от вас. Решаване на финансови въпроси и свързаните с това срещи. Няма да липсват и притеснения, които ще влияят на активността ви, търсейки по-бързо изход от създалата се ситуация. Общото при всички ви е, че ще се мобилизирате и без да се щадите, ще работите за целите си.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Гъвкавият ви подход ви осигурява значително предимство пред конкурентите ви. Виждате перспективите в нетрадиционни решения и не се колебаете да ги осъществите. Взаимоотношенията ви с партньорите на работното място постепенно навлизат в желаното русло и това прави работата ви много по-ефективна. Полагате основите на бъдещ успех.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес с размах ще осъществявате идеите си. Околните ще са очаровани от вас и ще се отзоват с интерес на предложенията ви. Няма да срещнете трудност при деловите срещи. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. В личен план сте прекалено настоятелни.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Насочете енергията си в подкрепа на собственото си добруване, като разбира се не пренебрегвате и другите. Бъдете разумни, но с добро сърце.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Напук на зложелателите ще излезете победител при битката си с пречките по пътя ви. Някоя и друга клюка по ваш адрес ще ви развесели. Толерантността, която проявявате днес, е за завиждане. Душевната ви хармония е ненакърнима.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  За да имате успехи си поставяйте краткосрочни цели и ги следвайте. Погълнати сте от възможността за бърза реализация на печеливш проект и не мислите за развлечения. Социални проблеми ще подтикнат някои от вас към крайни изказвания, с което ще привлекат вниманието на други хора.
  11 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ви попада възможност, която не е за изпускане, затова едва ли ще е чудно че правите всичко възможно, за да се възползвате максимално от нея. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото държите. Емоциите властват над вас пред целия ден, затова се опитайте вечерта да се отпуснете вечерта.
  11 дек 2019
  Последни новини