От х:

Днес в x:

Полицията с мерки за обществения ред във връзка с мача "Ботев" – "Левски"

Среща между отборите на "Ботев" - Пловдив и "Левски" - София ще се състои тази неделя, 10 ноември, от 15:15 ч.на футболен комплекс "Ботев-1912" в "Коматево".

Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите до и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. В тази връзка е възможна временна реорганизация на движението по ул. "Коматевско шосе" и по ул. "Захаридово", в отсечката до кръстовището с ул. "Драговец".

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, и такива на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия. Същото важи и за малолетни без пълнолетен придружител. Притежатели на забранени предмети и вещи, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, ще бъдат отвеждани и задържани в най-близкото полицейско управление.

Забранени за внасяне са пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие, спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества, бутилки, включително пластмасови над 500 мл, или предмети, произведени от чуплив или от особено твърд материал.

В деня на мача, съгласно заповед на кмета на Пловдив, продажбата на алкохол на територията на спортната зона ще бъде забранена.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини