От х:

Днес в x:

Татко попадна в болницата, след като получи снимка на пенис от дъщеря си

Историята стана вирусна в reddit.

Човекът бил на легло след операция и помолил дъщеря си, което живеела на долния етаж, да му донесе пощата. В същия момент обаче тя преживявала трагикомичен момент в Snapchat.

Някой (който тя нарича с доста цветисти изрази) я добавил в Snapchat тази сутрин. След като го приела (като предположила, че е приятел или нещо подобно) го попитала кой е. И той мигновено ѝ изпратил снимка на нещо, което жената предполага, че е неговия пенис, но приличало повече "на издут балон с херпес и гной".

"Така че, естествено, правя скрийншот, защото ако някога разбера кой е, ще отида при майка му да ѝ кажа. Също така бих искала да разбера колко пъти го е зарязвала като малко дете. Пращам му обратно снимка на синя вафла и го блокирам. "

След това жената решила да сподели радостта, като прати снимката на своя най-добър приятел да се помайтапят.

Точно в този момент получила съобщението от баща си, който бил на легло на горния етаж. Докато се обувала с телефон в ръка весело изпратила снимката на пениса до баща си с текст "Обзалагам се, че искаш твоя да е толкова хубав".

"Моят старец получи пристъп на кашлица. Той разкъса един от шевовете си. Той прокърви. Влизам в стаята, с поща в ръка и всичко, което той може да прошепне през кашлицата, е "какво по дяволите не е наред с теб ?!".

"След като се посмяхме / изпаднахме в паника, го заведох в болницата, където той продължи да разказва на сестрите какво съм направила. Той обаче е добре", завършва историята 73ss0n.

Коментари в сайта

Последни новини