От х:

Днес в x:

СДС регистрира Иван Коларов за кандидат кмет на Кърджали, в листата Васил Байданов

Днес СДС регистрира своето предложение за кмет на община Кърджали. След проучване в общината, резултатите показаха, че хората искат силна ръка, човек, който е доказал, че е безкомпромисен и може да служи на хората. Идеята ни е да разчупим етническата и политическа битка и хората в листата ни да са професионалисти, с доказан управленчески опит, непримирими към корупция и незаконно обогатяване. Искаме всички общински съветници да декларират какво са придобили през последните 4 години!
Името на бъдещият кмет е познато – Иван Коларов! На второ място е видният общественик, чието име свързваме с първите стъпки на отварянето на Маказа – Васил Байданов. Твърдо решени сме старите кърджалийски родове да върнем града на жителите му. Както преди 20 години, ние предлагаме не рестарт, не празни думи за заедност, не политическо надиграване, а силно решително противопоставяне на вредните практики. ДОШЛО Е ВРЕМЕ...
Всички в листата са независими представители на различни прослойки на гражданското общество. Обединява ни желанието да върнем надеждата на жителите на общината, че човек може да живее достойно.
Подкрепете не статуквото на вечните играчи, а смелостта да гарантираш промяна!

Това съобщиха от Общинското ръководство на СДС-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини