От х:

Днес в x:

3 °C

Приключи сагата с аварийните кладенци и водопроводи за водата в Хасково

Строителството на двата водопровода и 8-те кладенеца за аварийно водоснабдяване на Хасково приключи, съобщиха от общинската администрация.

От месеци първите четири кладенеца в северна зона са готови и са предадени за експлоатация на ВиК -Хасково. В началото на месец април е минала приемателната комисия от ДНСК за акт 16 за водопровода от „Северна зона“, очаква се издаване на Разрешение за ползване.

Трите кладенеца в „Източна зона“, кладенецът в Узунжово и водопроводът на ул. „Бачо Киро“ имат издаден акт образец 15, което означава, че е приключило фактическото строителство на обектите. Предстоят процедури, свързани с държавни регламенти за разрешителни режими, като например за учредяването на санитарно-охранителни зони и издаване на разрешителни за ползване.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  .......И ще пием вода от чешмата....!?
  • Ке
   Кенанския Маймун
   3 -5
   16:24, 25 апр 2019
   Няма да миришете на Спарени гъзове , като влезете в Избирателната Секция :))
 • 2
  Ке
  Кенанския Маймун
  1 -6
  16:23, 25 апр 2019
  Обичам Джолан , Аллах и Боци Маймуната - тех... Виж коментара
  • Ро
   робин худ
   8 -2
   17:52, 25 апр 2019
   абе,маймун.Отърви ни от своето просташко присъствие тук.На никой не са му потрябвали тези простотии,които пишеш.Ти си най-голямото прасе,и сигурно си някой селяк,иначе щеше да уважаваш и хасковлии и себе си.
  • Ке
   Кенанския Маймун
   3 -5
   18:11, 25 апр 2019
   Пра-Баба ми Калина е родена в град Хасково на деня на Освобождението му от Турско робство ,
   а нейни син , Дядо ми са го били 2 пъти
   - единия път Фашистите като Комунист (член на БКП от 1922 до 1955)
   - а други път Комунистите че бил "Комунист с дребно-буржоазно" мислене - След като го били втория път са го канили да се върне пак в БКП ( и се извинявали 1956 )
   ....
   Така че при мен шебеклъка и опозиционрството са "Християнско-генетични" :))
 • 3
  Ко
  Котето
  2 -3
  20:23, 25 апр 2019
  С новите кладенци ще разредим урана и дозата, която е в момента в една чаша ще се достига с чаша и половина от новите кладенци. Какъв е смисъла от упражненията? Нормалните хора пак няма да пият от чешмата. Урана пак ще си е там, само малко по разреден.
 • 4
  Ба
  Бащата тиква
  4 -2
  20:52, 25 апр 2019
  Еееее ние забравихме, че ще се решава проблема. Кой сега ще ни каже с името си, че всичко вече е безопасно за Хасковлии!Кой?! Да , са ама....
 • 5
  Ре
  реалист
  0 0
  03:06, 26 апр 2019
  Сагата със строителството приключва, ама сагата с урана тепърва ще започне, защото те милиони ще са хвърлени на вятъра... Хасковска област е уранова и да копаеш нов кладенец до тоя де ще закриваш е огромна тъпотия...
  Всички сме убедени, че вече ще пием "чиста" вода, поне докато не отшуми сагата с изхарчените милиони.
 • 6
  Ма
  мария
  0 0
  21:30, 28 апр 2019
  Проспаха урана а сега ще го промиват.
  Водата в кладенците била чиста , а водата в тръбите не ЗАЩО ЛИ???
  Тя затова е скъпа защото е обогатена.

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини