От х:

Днес в x:

Шофьор на Дачия блъсна пешеходка на тротоара

Шофьор на лек автомобил Дачия блъсна и рани 42-годишна пешеходка в Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Катастрофата е станала на 19-ти в 8 часа на улица „1 май“ в Хасково. 63-годишният водач паркирал колата си, която продължила движението си и ударила движещата се по тротоара жена. Пострадалата е с контузия на лявата подбедрица. Прегледана е и освободена за домашно лечение.

Haskovo.net 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Не
    Недоволен
    32 0
    10:11, 22 апр 2019
    В този град живеят най-неадекватните шофьори на планетата. Превърнали са улиците и тротоарите в паркинги. Всеки си спира където му дойде на акъла. Знаците и ограниченията ги нямат за нищо. Все едно живеят в някое село и са само те там с кола. То още като влезеш в града и видиш как централния булевард към центъра е превърнат в паркинг пред ония ресторант и разбираш в каква дупка си попаднал. Само не знам полицията къде блей!
  • 2
    Гр
    гражданин
    22 -1
    11:22, 22 апр 2019
    приоритет на полицията е да снима с камерката си извън града , а полицайте да си чоплят слънчогледа в колата и да си пълни бюджета. тях какво ги интересува движението в града, но всичко зависи от началниците им.
  • 3
    Ке
    Кенанския Маймун
    7 -1
    14:31, 22 апр 2019
    Полицайчетата в патрулките не чоплят семки а си чоплят смартфоните нали имат неограничен интернет и импулси.
Последни новини