От х:

Днес в x:

Психично болна жена се оказа собственик на задлъжняла фирма за милиони

Жена от Ямбол с психични проблеми и умствена изостаналост, която се издържа с пенсия от ТЕЛК е собственост на фирма с оборот за стотици хиляди левове, показа репортаж на bTV.

47-годишната Женя Алексиева живее в общинско жилище и тази пенсия е единствения й доход. Но същото жилище е обявено за офис на фирма Агромат 2013, която е собственост на Алексиева, показва справка в търговския регистър.

Адвокат подава отчетите на фирмата по електронен път и твърди , че не познава жената, зад чието име стоят печалбата и задълженията на фирмата.

Според него, тя е дала пълномощно на някого, който да я представлява и той е направил регистрацията. Стана ясно , че това е човек, който познава Алексиева от години и живее в същия блок, в който тя обитава общинско жилище.

Както става в много такива случаи, фирмата има големи задължения. Бизнесът й е за повече от 1 милион лева, а жената-собственик едва ли ще може да отговаря за това, след като няма нищо и е освидетелствувана от лекарска комисия. А социалните служби лишили Алексиева от помощи за отопление, заради това, че има фирма.

Източник: http://btvnovinite.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини