От х:

Днес в x:

Десетки бедстващи са блокирани на пътя пред "Малина" в Пампорово и молят за помощ!

Изображение 1 от 2

    Шофьори са закъсали и бедстват на пътя към вилно селище "Малина" в Пампорово и са на открито вече повече от 24 часа, сигнализираха пред Смолян БГвести потърпевшите и молят за помощ.

    "Седим като кучета на 112 и няма нищо...Техника между Стойките и Пампорово-никаква. Десетки сме тука и ни приютяват в рецепцията на "Малина да се топлим и пак отвън. И така е от 24 часа...", разказа пред репортер на СмолянБГвести шофьор на автобус и допълни:"Пътниците ми се качиха пеш до Пампорово, аз стоя тук, не можем да мръднем! Никой не чисти!"

    "Помогнете ни!", каза жената, която работи в "Малина" и допълни, че и нито туристите могат да си тръгнат, нито пък персоналът не може да мръдне от вилното селище и да се прибере при децата и семействата си  Смолян.
    До 19 часа в събота хората са получили само уверения от областния управител на Смолян, че ще пренасочи техниката към тях, но до момоента това не се е случило. Закъсалите се чудят как ще изкарат нощта, тъй като и горивото им свършва.
    Хората са отчаяни и бедстват, ситуацията се усложни, след като преди минути става ясно, че паднали дървета са затворили пътя към "Малина."
    Потърпевшите са отчаяни, премръзнали и уморени, молят се за помощ и се надяват, че няма да прекарат и тази нощ в колите си.
    Щиляна Чакърова
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини