От х:

Днес в x:

18 °C

Памела Калоянова с първа авторска песен, финансирана от община Хасково

Община Хасково финансира с 3900 лева записа и издаването на песен на Памела Калоянова по програма за подпомагане на младежки дейности, съобщиха от администрацията. По тази програма са финансирани 8 проекта за общо 20 900 лева. Кандидатите за финансиране представиха 21 проектни предложения, от които комисията одобри 8.
Вече е готово и видеото към песента „Как се ражда любов“, което може да видите и чуете тук.
Клипът е сниман професионално в красивата местност край язовир „Широка поляна“. Парчето не е комерсиално и в него се пее за всички хубави неща в живота и разбира се за любовта. Музиката и текста са на Вида Пиронкова.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

 • 1
  Пъ
  пързулко
  56 -38
  14:42, 28 дек 2018
  Тия от общината съвсем са изтрещяли .Пеело се за хубави нещо в живота.То живот в Хасково изобщо има ли?Яз.Широка поляна щото баща и ходи да лови риба там.Има толкова млади таланти от училищата които могат да се финансират и да напреднат в живота.Иначе за певица не се иска много :перхидролена прическа,напомпани джуки и гърди,малко кит по лицето и си лице на музикална компания.Явно певицата отговаря на тези условия НО НЯМА ТАЛАНТ иначе досега да я бяха лапнали от Пайнер.Айде със здраве и наздраве.Весели празници.
  • 7f
   7feff
   2 -2
   16:09, 30 дек 2018
   Хем не се искало много, хем трябвало талант, твоя талант явно е да си глупав
 • 2
  Dk
  dkk
  53 -35
  14:57, 28 дек 2018
  Жива до не бях..... За това ли се харчат парите на данъкоплатците ?!?
  Драги г-н Пъ,
  Таланти в училищата има, но и там е шуробаджанащина....
 • 3
  Бр
  БРАВО!
  42 -42
  15:14, 28 дек 2018
  Успех на Памела! А на предишните двама коментиращи -твърде много ви е злобата драги! Затова нищо хубаво не ви се случва изяждате се отвътре.
  Нали се говори "никой не подкрепя младите хора " е сега се вижда има такава подкрепа, и кое е лошото да помогнеш на едно младо момиче да започне за сбъдва мечтите си?
  Не ви е срам!
  Въпреки такива хора това дете ще успее. Чакам сега коментари за нейните любовници, за тези на майка й на баща й на баба й..и там за когото се сетите е това е българия-злоба и завист затова сме на тоя хал
  • +-
   +-
   45 -6
   17:09, 28 дек 2018
   Да си успява Памелка, ама не с общинските пари.
   Улиците в дупки, осветление по кварталите има тук-там, контейнерите за разделно ги събират също тук-там, Общинска полиция едва смогва с малкото си служители да разгони неправилно паркиралите, ама за песни и видеоклипове пари винаги имаме.
   Объркана община в объркана държава.
 • 4
  Аз
  Аз
  51 -29
  15:37, 28 дек 2018
  Тази девойка къде ли не се опитаха да я "пробутат" с извинение... 2 пъти я отрязаха в едно и също музикално предаване и така не си направи изводите до къде и стигат възможностите. Сега и данъкоплатците и плащаме излагациите. ПЪЛЕН ШОК И УЖАС!
 • 5
  Пъ
  пързулко
  35 -6
  16:48, 28 дек 2018
  До коментар №3 нито злоба ,нито завист съм вложил в своя коментар,но явно Ви засегнах лично.Имах предвид неща от този род да се стимулират:http://www.haskovo.net/news/462522/Dva-zlatni-medala-i-bronz-za-PMG-Haskovo-po-matematika-i-informatika.Снимките можеха и на яз. Ивайловград да ги направят ,защо чак там.А аз като пия 3 ракий пея и си мисля само за хубавите теща от живота....Наздраве
 • 6
  Хх
  ххаха
  26 -14
  17:26, 28 дек 2018
  момичето явно е доста талантливо в правенето на с...ки и то на правилните хора, инак недоумявам как може някой от общината да й отпусне пари. Пее фалшиво и няма харизма. По-добре да спре да се излага.
 • 7
  Ne
  nelicha
  17 -2
  17:47, 28 дек 2018
  сажалявам но в началото на спортните екипи ясно се вижда логото на проиэводителя хасковска фирма май са вэели и от там пари
 • 8
  То
  тоци
  9 -14
  18:11, 28 дек 2018
  В хуленето и обиждането равни нямаме!Ако няма глас... Виж коментара
 • 9
  Ха
  Хасковлийка
  30 -2
  21:22, 28 дек 2018
  Защо това, че хората се дразнят на безразборното и нагло харчене на общински средства, се счита за завист и хулене??? На болното момиче Ади се дадоха две хиляди, а на тази перхидролена девойчица, четири!! Кое му е нормалното??? Още повече, че има достатъчно други доста талантливи деца, нооо нали трябва да се угоди на разни хорица
 • 10
  Ар
  Аршинкова
  13 -2
  23:34, 28 дек 2018
  Добре де,ей това не разбирам.Каква е тая болна и маниакална амбиция,непременно да се назорва едно младо момиче да стане певица,или спортистка,или и каквото и да било?
 • 11
  Во
  Водолаза
  15 0
  08:25, 29 дек 2018
  Успех на момичето, но има доста какво да се желае на високите тонове издиша трудно ще пробие с това пеене пък за албум да не говорим.Другите любимки на младите Тита,Гери Никол са същата работа с разликата, че Криско ги лансира и един въпрос към общинарите как прецениха за различни каузи какви пари да се отпускат малоумни ли сте изтрещяли от скука .... За болното момиче една сума ,а тук друга наистина ви е напекло слънцето тцъ тцъ ...
 • 12
  Лю
  Любопитен
  7 0
  10:42, 29 дек 2018
  Това момиче не е ли внучка на другаря Калоянов учителя по физкултура от Механото?
 • 13
  По
  Потрес
  17 -2
  11:57, 29 дек 2018
  Ако беше песен, в която се пее за Хасково или по някакъв начин свързана с родния край, песен която да обединява съгражданите, има логика да я плати Общината. В противен случай просто са похарчени едни пари на данъкоплатеца за капризите на някой с не особено добри певчески умения. Успех на момичето, но е хубаво да знае, че за ЛИЧНО изграждане и квалификация човек сам си плаща, а не народът! И както всичко в тая община, и този път финансирането е направено "едно към гьотере" - потрошени улици, болни деца, нуждаещи се от лечение, глутници псета по улиците, каруци по улиците и куп още нередности, това тук е едно изхвърляне в облаците и пари хвърлени на вятъра. Както всички талантливи деца и школи си намират начини да се самофинансират, а са далеч по- талантливи, така и това девойче трябва да се потруди! Нима нямахме по- успешни таланти, които да бъдат стимулирани финансово??? Колко даде Общината на момчето футболистче, прославило града ни и не чу ли администрацията за неговото съществуване едва след БТВ Новините??? Не смятате ли, че таванът от 2000 лв е твърде ниска сума за подпомагане лечението на болни деца и възрастни??? Събудете се, бе! Неадекватни решения, с още по-неадекватни чиновници!
 • 14
  За
  Запознат
  11 -9
  13:32, 29 дек 2018
  Ей, как можа толкова злоба да се избълва точно през тези светли празници!... Вместо да се гордеем, че съгражданка е успяла да направи нещо за да сбъдне мечтата си и да я подкрепим, ние хулим... Общината е финансирала 1/3 част от целия музикален проект, т.е. за текст, музика и запис на песента. Всички други разходи по заснемане на клипа и промотирането му, са личен ангажимент. Така, чрез усилен труд и изпитания по Коледа на бял свят излезе една стойността песен, със смислен текст и нежна музика - послание на любовта.... Питам се - дали ако Общината беше помогнала на някоя "Тита" или "Гери-Никол" да изпее нещо за "яката ду....ра" или "ще ти п....сна дисплея и панела", коментарите щяха да са по-позитивни??? Кой знае, може пък да ви харесва повече децата ви да слушат пошли текстове и вместо с любов, да им пълним главите с вулгарност...
 • 15
  Сл
  Слабо
  5 -3
  14:55, 29 дек 2018
  Не разбра ли ,че не се пробива с такива песни вече. Покажи малко дупе цици и изпей няква мазна чалга и няя ти тряят и спонсори и общини веднага ще пробиеш, а пък на някой и друг чичка ако свършиш хубава работа може и по нагоре да се издигнеш бързо.
 • 16
  Пъ
  пързулко
  7 -1
  18:58, 29 дек 2018
  До №14 темата вече се изчерпва писаха се доста коментари,но явно си чел/а през ред.Никой никого не хули.Виновна в случая е общината,че одобрява такъв проект за "Подпомагане на младежки дейности", а съгражданите ни карат колите с по дупки,газят кал,хапят ги кучета,вървят по тъмни улици и т.н. Едва ли Памела Калоянова е най-способната.Все тая щеше да е дали е Фики,Мики,Гала,Кавала и сие .КАПИШ!!!!!Нека като се хвалят че са одобрили 8 да разкажат и ги изтипосат да ги видим и тях.Иначе Памелка да набляга на уроците,че явно и тя е пропускала солфежи.Наздраве.А забравих отивам на банкет ,ще ям,пия и песни ще пея,после ще си мисля и правя каквото си искам.Алоооо Общината не ми стигат 2бона за почивка в Дубай ще Ви пратя снимки.Моля Ви подкрепете ме.Наздраве
 • 17
  Si
  Silvi
  6 -6
  23:55, 29 дек 2018
  Е, много грозни коментари за джуки и напомпени цици... първо, песента е сладка кскто и певицата. Лично съм я виждала (но не я познавам добре) и няма нищо изкуствено по себе си. Добре говори, а семейството я пощурява да гони мечтите си. Няма нищо лошо. Вие колко мислите е лапнала общината от европейския съюз за този проект? Нали трябва и дейност да се отбележи? Момичето е кандидатствало за пари които вече са били отброени за проект като нейния, а това за свирките.. гнусно е че до там стигаме да унижаваме младите защото са амбициозни и красиви. Бутайте и вашите, та барем да пробият.. път след години ако не дай си боже в наща задръстена държава им се отвори вратичка и им се подаде ръка от някъде, отдайте го на това че са курви.. Браво, получавате отличен по националност и поущрение 🤦‍♀️

Хороскоп за 30.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
30 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
30 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
30 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
30 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
30 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
30 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
30 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
30 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
30 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
30 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
30 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
30 мар 2020
Последни новини