От х:

Днес в x:

Задържаха двама дрогирани шофьори при спецакция

Двама дрогирани водачи са задържани при специализирана операция на територията на Районното управление в Свиленград за противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Мъжете са възраст 26 и 42 г., които управлявали автомобилите си след употреба на дрога. Те били спрени за проверка на разклона за село Момково от полицаи и жандармеристи. Скалата на по-младия отчела наличие на амфетамин, метамфетамин и кокаин, а при по-възрастния – на метаамфетамин. Отказали са кръвни проби, задържани са до 24 часа по образуваните бързи производства.

По време на полицейската акция са проверени 96 автомобила. Констатирани са и 17 нарушения по Закона за движение по пътищата, за които са съставени 4 акта и 13 фиша. На 4 човека са съставени актове по Закона за българските документи за самоличност.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Браво брее унифомени джендъри пак имитирате деиност ......ми вас кои ви проверява назобени палячовци
  • 2
    Ма
    май и ти знаеш нещо :)
    4 -2
    13:16, 21 ное 2018
    не е тайна че и куките вземат това онова . но тях няма кой да ги провери
  • 3
    Дв
    Два Коментара
    1 -2
    14:35, 21 ное 2018
    От двама тъпака.Вие ще да сте от протестиращите джендъре.През цялото си съществуване като партия БСП има едно правилно заключение на един техен другар.а именно че в БГ 80% са мауци.Прав е другара ама има малко разминаване не 80 а минимум 9б% са простаците и тъпанарите.
Последни новини