От х:

Днес в x:

Валери Симеонов поднесе публични извинения, ДПС поискаха оставката му

Вицепремиерът Валери Симеонов поднесе своите публични извинения към всички, които са били засегнати или обидени от неговото изказване пред телевизия "Скат".

Това стана след заседание на Коалиционния съвет в сградата на Министерския съвет. На него дойде и лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Междувременно в парламента депутатите от ДПС поискаха оставката на Валери Симеонов.

Депутатите от БСП са убедени, че властта е дадена на неадекватни субекти.

Симеонов смята, че не било нужно да се аргументира какво било неговото отношение към децата инвалиди, към децата и хората с уврежданията, тъй като самият той бил потърпевш в неговото семейство. Той добави, че подпомагал с каквито средства ми било възможно на такива хора и деца с увреждания.

"Поднасям своите извинения и по никакъв начин не съм целял да обидя, когото и да било", заяви вицепремиерът.

Припомняме, вчера - 23 октомври, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов подкрепи своя колега от малката коалиция. Вицепремиерът Каракачанов заяви, че не подкрепя оставката и на Волен Сидеров като председател на ПГ на "Обединени патриоти".

Това стана ясно от изявлението след срещата между двамата патриоти. На срещата Волен Сидеров, третият от коалицията, не дойде, въпреки че самият той поиска съвет, но на Голямата коалиция.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    🇧🇬
    🇧🇬
    7 -9
    10:27, 24 окт 2018
    ДПС и БСП отново се точат за властта(коалиционно)...Сега, ако искат и стрина Курна с Мустафон Куръядъ да се цункат на Лъвов мост, резултатът ще бъде пак същият – хаос и дестабилизация..
  • 2
    12
    123
    12 -2
    11:35, 24 окт 2018
    „НАРОДЕ????“

    Не, няма такъв народ… Няма народ, който да заслужава управници като нашите…

    Да се гавриш с болката и мъката на майките, да се гърчиш, като глист само и само да запазиш местенцето си и на всичкото отгоре да обясняваш на същия тоя народ, колко е неблагодарен, непросветен и прост, защото не може да търпи повече забития до кокъла нож…

    Няма народ, който да търпи поддакващите на властта, уж работодатели, които предците ни биха нарекли и то с основание кръвопийци… Работодатели, които заплашват, че срещу майките ще изкарат синовете, отрудените и очукани съпрузи и дъщерите… Срещу същите тези майки, които са ги откърмили?!

    До кога ще търпим безобразници, посерковци и наглеци да ни управляват… А кожодерите, които се хвалят, че ни давали хляба и поради това могат да разполагат с нас?… Кога отново ще избухне „…вековната злоба на роба…“?

    Това не е лозунг, не е призив, това просто е едно изохкване… И вместо да се делим на зелени, червени, сини, оранжеви и какви ли не още цветове от политическата ни палитра, не е ли време наистина да им покажем на самозабравилите се, че не сме мърша, а народ.

    Че Левски, такива като тях нарича изродици, че Ботев пророчески е писал; „Патриот“. И най-накрая, давайки воля на гнева си, заради унижението, на което са подложени българските майки “някога юнашки“ – да гледат как децата им умират, защото не могат да платят лечението им, как затъпяват, защото истинското образование не е изгодно за управниците, как прокудени далече от дома, търсят илюзорното си щастие… Да стенат пред страданието на немощните си, остарели и ненужни родители…

    Ще цитирам отново Ботев:
    „Нашият православен народ е достигнал до такова гнуснаво, скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила.

    Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човеческо съществование, а ти мълчиш, като риба, търпиш като вол, молиш се Богу, като най-последния грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите петивековни страдания!

    Какво искате от подобен народ? Той е роб и роб безусловен, и аз имам пълното човеческо право да го прокълна от сичкото си сърце и душа, ако той и занапред остане така равнодушен към своята горчива съдба. Проклет да е, ако той не въстане против своите кръвопийци! “ 5януари 1875г.

    От тогава и до днес, над всички ни тегне проклятието на Ботев
  • 3
    11
    112+
    11 0
    11:47, 24 окт 2018
    Пак питам:
    1. Защо след като броя на населението на българия е намалял с 2 милиона души ние пак издържаме 240 депутати, вместо 180? 2. Защо има депутати под 40-годишна възраст и колко стаж и опит имат те, за да решават проблемите на държавата? 3. Защо има 51 университета, които превърнаха образованието в стока и дипломите се купуват 4. Защо има 400 000 души държавна администрация и какъв е нейния принос за националната икономика 5. Защо се разрешава на хора без основно образование да гласуват и срещу „заплащане“ да избират кой да ни управлява? 6. Защо се разрешава на полубългарски граждани, живеещи постоянно в чужбина да гласуват и да определят съдбата на държавата без те самите да са пряк обект на управление на нейната територия?
  • 4
    Тт
    ТТ
    6 -1
    13:23, 24 окт 2018
    Или не се е изразил правилно или е грешно разбран.Ясно се обясни,кого има пред вид - тези, които източват неправомерно средствата на правоимащите Онези с фалшивите ТЕЛК-ове. Във всеки град ги има в изобилие.Живеят от помощи.Тези,които наистина имат нужда, получават по-малко заради тях.Истината е само в парите.Каквото и да говорят майките,истината е една.Не им достигат средствата за издръжка.Защо? Защото има тарикати, като цели ромски квартали.Не че и от тях няма болни,но нека се отсеят.
Последни новини