От х:

Днес в x:

HP пуска нова серия от евтини ноутбуци

Началната цена започва от 319 евро, а всички модели са оборудвани с HD дисплей

Днес HP обяви нова марка достъпни ноутбуци, които съчетават бизнес функционалност и елегантен дизайн.

Серията HP ProBook допълва серията HP EliteBook, а дизайнът съчетава матирани и гланцови повърхности и премахва всичко ненужно, за да постигне стил и изчистеност.

Стандартната серия (s-series) на новите модели HP ProBook включва задноосветени HD LED дисплеи с 15.6-инчови и 17.3-инчови широки екрани.

Иновативната подредба на клавиатурата предлага визуално отворена и просторна клавиатура с повдигнати клавиши. Работата с нея не се различава от традиционните клавиатури, а повдигнатата повърхност води до по-малко прах и позволява лесно почистване и поддръжка.

Освен операционната система Microsoft Windows, избрани модели HP ProBook ще предлагат и инсталиран Novell SuSE Linux Enterprise Desktop 11.

Създадена с възможност за последващо рециклиране, s-серията на HP ProBook е разработена с цел намаляване на негативния ефект върху околната среда, премахвайки или намалявайки опасните вещества, използвайки по-малко ресурси и намалявайки потреблението на енергия.

Моделите HP ProBook, конфигурирани с операционна система Microsoft Windows, включват възможност за управление потреблението на енергия, която превключва компютъра в нискоенергиен режим след период на бездействие.

Също така над 90% от ноутбук компютрите на HP (по тегло) могат да бъдат рециклирани или оползотворени (не се изхвърлят на сметището).

S-серията на HP ProBook включва HP ProBook 4510s и HP ProBook 4515s, които предлагат 15.6-инчов задноосветен HD LED широк екран с резолюция 16:9.

HP ProBook 4710s, който има 17.3-инчов HD+ LED широк екран с резолюция 16:9 и е най-големият в серията. Ноутбукът включва HDMI порт за свързване с HD дисплеи, както и вградена клавиатура за цифри.

Крайните цени за Европа, Близкия изток и Африка започват от 319 евро (без ДДС). Наличността на ноутбук компютрите варира в зависимост от страната. Покритието с цвят „мерло" се предлага само с модела 4510s, който се очаква да бъде пуснат през май.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини