От х:

Днес в x:

Жена застреляна в упор в Благоевград

Жена е убита във входа на блок в кв. "Струмско" в Благоевград. 

Жертвата Снежка е била намерена около 3-4 часа тази сутрин от съседка. Тя е била убита с огнестрелно гладкоцевно оръжие от упор. Разпръсквателят е открит в жертвата, което означава, че е стреляно от метър-два. Това уточни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред Дир.бг по този  повод.

Жената била собственичка на заведение. Полицията издирва 40-годишен мъж, близък до семейството. Част от квартала в района на убийството е отцепен от полиция.

Вероятният убиец Радослав Стипцаров, по прякор Соколето е криминално проявен. 40-годишният мъж, е познат със Силвия, дъщеря на убитата. Само преди дни той е пребил дъщерята, а майката днес е трябвало да даде показания пред съдия по образуваното досъдебно производство, след жалба на дъщерята. Преди няколко дни дъщерята е подала сигнал до полицията, че нейният автомобил е противозаконно отнет, както и че близък неин познат й е нанесъл наранявания. Започнало е досъдебно производство по случая, като е предстояло да бъде разпитана майката, както и да бъдат издирени автомобилът и извършителят. 

Соколето е известен с бруталните пребивания и изнасилвания на жени.

Засега обаче няма доказателства за авторството на убийството, заяви Арнаудова.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини