От х:

Днес в x:

Пасат отне предимството и блъсна камион с пропан-бутан

Изображение 1 от 5

    66-годишен шофьор от Димитровград блъсна с Пасата си камионче на хасковска фирма, пълно с пропан -бутан за домашни цели. За късмет при инцидента няма пострадали хора. Катастрофата стана малко преди 16 часа днес на кръстовището между село Узунджово, Димитровград и Симеоновград.

    Пасатът пътувал от Димитровград към Симеоновград и на излизане от кръстовището, където в неговото платно има знак „пресичане на път с предимство“, засякъл камиона на фирма Стимекс.

    „Уж намалих, огледах се, но в крайна сметка не видях колегата, не знам как го изпуснах“, призна водачът на колата Желязко Стефанов. След сблъсъка автомобилът му беше със силно сплескана предница и отиде за скрап. Хора от фирмата пък прибраха газовата бутилка на колата му, за да я обезопасят.

    При никой от водачите няма положителна проба за алкохол.

    Шофьорите обаче солидарно посочиха, че кръстовището е много опасно, без маркировка и не на място сложени пътни знаци. „Платното на излизане от кръстовището от Димитровград към Симеоновград е с доста дълбок завой, а знакът е сложен много по-напред от мястото, където трасето се включва в основния път. Според мен трябва да има задължително на това място знак „Стоп“. На всичкото отгоре храсталаците покрай пътя не са орязани и заемат поне метър и половина от платното. На излизане от кръстовището шофьорът на Пасата не е имал никаква видимост на практика“, коментира представителят на фирмата Николай Драгиев. Отправката е към Пътното управление в Хасково, което стопанисва шосетата от националната пътна мрежа.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ко
      Коста
      11 -11
      17:07, 26 юли 2018
      Ей такъв дебил какво да го правиш незнам !!!
    • 2
      Еж
      ежко
      12 -2
      20:43, 26 юли 2018
      пенсиите масово карат без очила и после никакви знаци не зачитат!
    • 3
      М.
      М.Мирчев
      3 -4
      23:36, 26 юли 2018
      Жека толкова години работи в кариерата , да беше си купил един булдозер.
      • Jo
        John
        3 -2
        09:44, 27 юли 2018
        валяк!
    • 4
      Аз
      Аз
      9 0
      09:55, 27 юли 2018
      Извинявам се ама няма ли да е по хубава еидимоста ако тая трева се окоси то полувината знак не се вижда, всеки греши стига сте обиждали без грешни хора няма. Хубаво е че няма пострадали.
    Последни новини