От х:

Днес в x:

Продължава работата по убийството в Кюстендил

Продължава работата по кървавия инцидент в Кюстендил, съобщиха от МВР. Вчера 35-годишният Лъчезар Иванов уби майка си и баща си с ловна пушка, след което се е самоуби на ул. „Скобелев" в града. Вчера приятелката на Лъчезар подала сигнал в РУМВР – Кюстендил, че той е в неизвестност от 24 часа. Полицаите незабавно предприемат мерки по издирването му.
Посетена е фамилната им къща и при извършения външен оглед са открити трите трупа и ловна пушка, с която е извършено убийството. Полицаите са установили, че тя е обект на кражба и от 2000 г. е обявена за издирване.
Не е установено взломно проникване в къщата, труповете са закарани за аутопсия в кюстендилската болница. Работата по установяване на факти и обстоятелства, изясняващи случая продължава. Предстои назначаването на експертизи и извършването на още следствени действия.

Според първоначалната информация Лъчезар дължал големи суми на много хора, включително и в кварталния магазин. Но пък карал скъпи мотори и джипове. Баща му бил известен като Иван Кантарджията, а майка му държала кафене, което било затворено преди 2-3 месеца. Лъчезар е бил женен, но се е развел.

По информация на съседите майката и бащата били много добри хора, а къщата им била луксозна. Дворът й бил подреден, с пясък, люлки и децата от квартала редовно играели там. Според разказите им преди 5-6 години от един път семейството показало, че има финансови възможности. Освен кафенето, те имали и друг бизнес - държали склад за алкохол, в който продавали наливно вино и ракия. Алкохолът те продавали в гаражно магазинче на пазара в града, освен това държали и магазин за дрехи.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини