От х:

Днес в x:

Борислава Иванова е 4-та в света по спортна аеробика за девойки

Изображение 1 от 6

    Състезателката на Хасковския клуб по спортна аеробика „Мега Спорт„ Борислава Иванова е 4-та в света при девойките. С отлично представяне тя се класира в топ 5 във възрастовата група 12-14 години в индивидуарнта надпревара на Световното първенство в Португалия, което завърши снощи.

    Като част от групата в националния отбар Боби също е четвърта заедно с Радина Лулчева, Никол Черпокова, Алекс Ангелова и Радина Иванчева

    Въпреки доброто си изиграване другата представителка от Хасково при националите -Дамла Арабаджи, която се състезава в категория "Индивидуално девойки" 15-17 години не успяха да в първите осем е не се класира на финал.

    Тази седмица в гр.Гимараеш продължава с участието на мъжките и женските състави. В националния отбор на България също има представители на Хасковската аеробик школа. Световно първенство за мъже и жени е до 03 юни.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      De
      Desikr
      0 0
      11:11, 28 май 2018
      Браво! Честито!
      Много успехи за в бъдеще и на състезателката и на треньорките.
      Най-добрите!!!!!
    • 2
      Ма
      Майка
      9 -22
      15:56, 28 май 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ощ
        още по-добре запозната
        18 0
        00:43, 30 май 2018
        От това, което чета май разбирам, че искате да се пише за децата от вашия любим клуб! Ама няма какво, или по-точно има, ама не е много харно! Успехи имате, ама от къде? От мижавите състезания дето ви водят с по петтима участника от две страни, вие и домакините! Сега май ви дойде куража, та се пробвахте и на световното, ама на, единият 17ти от 19, а другата 22ра от 40! Що не си замълчите и не си запушите ушите за глупостите дето ви замаяват, колко сте добри! Отворете си широко очите и вижте реалността, или просто ги затворете и продължавайте да сте главните спонсори за машината с печатането на пари 😁😁😁 Ама простено ви е, то сегурно сте от новодошлите майки, дето още не им е светнала лампичката! То от големите май никой не остана, щото им стана ясно каква е схемата! Ма то и ващо време ще дойде и ще съжалявате за думите и делата си!
    • 3
      Ти
      Тихомира Георгиева
      27 -3
      23:01, 29 май 2018
      Здравейте, информирана госпожо! Аз съм майката на Борислава Иванова! Първо да ви кажа - не съм давала информация на медиите относно успихите на дъщеря ми, а най-малка в този момент бих свързала името й с клуба "Мега спорт"! Гордея си и изключително съм щастлива, че детето ми от две години тренира в невероятния "АМД"- Пловдив! А що се отнася до болните мозъци, май такъв е вашият и явно не сте информирана добре! Само ще ви дам малко инфо, та да не се излагате неподготвена : От началото на годината Борислава спечели бронзови медали от два много големи турнира с по над 100 участници в категорията й от цял свят - първият е през месец март в Португалия, вторият през април в Токио! Сега на Световното е четвърта и това не е шега, както би ви се искало! Детето е родено и живее в Хасково и мисля, че нейните съграждани биха се гордели с нейните успехи и не биха злобели като вас!
    • 4
      Ni
      Nina
      20 -1
      00:04, 30 май 2018
      Искам да попитам добре информираната майка...Борислава от кой град е? Нека ви информирам! От Хасково е! А, вие изобщо познавате ли Борислава? Май не! Защото Борислава е на снимките. И преди да съдите се информирайте по - добре. Също така казахте, че тази статия е по информация на "болна родителка"....Защо и е на една майка да казва, че детето и е от клуб, който е напуснала?? МИСЛЕТЕ МАЛКО!!!
    • 5
      Ма
      Мая
      17 -3
      08:31, 30 май 2018
      Всичко,което е написано от още по-добре запозната е абсолютната истина! Аз съм част и винаги съм била от съюза по аеробика и потвръждавам тази информация на 100%.! На големи състезания работата на "великата" и "разбираща" треньорка е оценена на 0 !!! На състезания без грам конкуренция-номер 1! 😂😂😂 Да плачеш ли,да се смееш ли или да ги оставиш невежите и заблудените да продължат да и вярват на Мартинка??!! Се пита в задачата!!! 😂😂😂🤣
    • 6
      Ра
      Разбиращ
      4 -17
      16:21, 30 май 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 7
      Ма
      Мая
      12 0
      23:35, 30 май 2018
      😁😁😁 Истината боли ! Знаем 😂😂😂Преглътнете я! Има архиви! А и да не обяснявам как на изпита за съдии кака ви Мартинка си го взема! Като спи по столовете ,а когато се събуди и метнат някоя гумичка написана с правилният отговор на теста!!! Хаха...не знам Силикон и прочее,ама е по добре от едно голямо НИЩО,което сте вие ! 😉
    • 8
      Ощ
      ОЩЕ ПО-ДОБРЕ ЗАПОЗНАТА
      13 0
      07:46, 31 май 2018
      ФАКТ! Изпита си с преписване да вземеш и след това върви обеснявай защо махаш с флакчето на съдийстването! Ама тя винаги си намира оправдания, все някой друг и е виновен! За успехите- тя е великия третьор; за неуспехите- криви са й децата и го отнасят родителите, същите тези родители дето плащат каквото им се каже и нямат право да си отворят устата, защото клуба си е неин! А децата на кого са? Това няма значение, те просто са в машината за вадене на пари! За съжаление някой хора поверяват най-милото си на такива некомпетентни хора в материята, която работят и изключително компетентни в манипулациите на деца и родители! Само се моля, написаното тук от нас да помогне в осъзнаването на истината! Бъдете бдителни и само стойте и наблюдавайте! То всичко се вижда!
    • 9
      Ни
      Ни чула ни видяла
      12 0
      09:23, 31 май 2018
      Жалко за децата на Мега спорт те си мислят ,че тренират любимия спорт при "най-добрата" треньорка .Не е така мили деца и родители след време ще разберете колко е безхаберна Мартинка за здравето и самочуствието на децата ви .Как се бият шамари преди състезание и се осакатяват малки деца с безкомпетентен начин на тренировки.Ама в крайна сметка това са си вашите деца ..
    • 10
      Ма
      Мая
      11 0
      09:29, 31 май 2018
      До преди време всички ме нападаха и ме гледаха лошо,когато обяснявах колко некадърна е председателката на Мега спорт! Дори хора,които не ме познаваха и никога са нямали комуникация с мен ме гледаха лошо на пътя щом ме видят!!! Но сега се радвам,че все повече и повече хора започват да разбират,че казаното от мен не е измишльотина или завист както го наричат поддръжниците и! Първо на това въобще няма как да му завиждам! Грозно,грозно! То и силикон и каквото и да сложи - няма да и помогне 😂.Второ - тя винаги е гледала какво аз правя и на състезания крадеше преходи от моите съчетания! Трето- аз какъвто и курс да изкарам-тя след няколко месеца хоп- и тя се записала!!! 😂😂😂 Кажете ми: За какво да му завидя на това? 😂😂😂 То си е наказано по природа!
    • 11
      Ти
      Тихомира Георгиева
      14 0
      13:52, 31 май 2018
      Мая, не си единствената върху, която се изсипва ужасен негативизъм и злоба! Виждайки и осъзнавайки с времето, къде си попаднал, решаваш да прекратиш отношенията си с този клуб и да потърсиш по-добро място за развитието на детето си, което е право на всеки родител! Но тръгвайки си от това място, трябва да си готов за помията, която ще се изсипе върху теб и детето ти! Тази лошотия ще изпита абсолютно всеки, който се възпротиви или има различно мислене от това на треньорката. Да, точто така хора , които не те познават, нито теб, нито детето ти започват да те гледат лошо, сякаш си направил някакво престъпление! Това поведение е насъдено от ръководството на клуба, за да прикрие собствените си грешки и да изкара всички "предатели" и "продажници" по-черни и лоши от дявола! Това не е най-лошото, очернени и заклеймене бяха децата ни, същите тези деца, които до вчера я гледаха с любов и се бореха за престижа на този отбор! Вместо да се гордее с тях, тя ги ненавижда! Злобата и лошотия нямат край! Жалка история! На кого е нужно всичко това...
    • 12
      Си
      Силви
      9 0
      17:13, 3 юни 2018
      Аз искам само да потвърдя относно съдийските курсове ! През 2016 се проведе съдийски семинар за новия Олимпийски цикъл, "великата" Мартина закъсня с повече от час, явно толкова и е важно... да не говорим за нулевото уважение към нас, колегите ! На следващия ден, седна на последната маса и през цялото време спеше и лежеше по столовете... дойде време за изпита то не бяха преписваници, не бяха подхвърляне на гумички, обръщане напред-назад ... въобще пълно излагане, в това число се включва и другата "треньорка" Гергана ! После ще съдийства децата ... е да не говорим, че всяка оценка и се връща,че даже и по два пъти ! Ето това е "великия и компетентен" клуб по аеробика "Мега спорт"! И така мили родители, продължавайте да водите и да записвате децата си там, в ръцете на "елита на аеробиката" ! 😉😉😉
    Последни новини