От х:

Днес в x:

Търсят шефове на Първа поликлиника и на онкоболницата

Конкурси за управители на Първа поликлиника и на болницата по онкологични заболявания в Хасково обяви общината. Кандидатите трябва да разработят програма за развитие на здравните заведения за тригодишен период. Оценените с повече от 4.50 отиват на интервю.

Документите на кандидатите трябва да се подадат в общината до 11 юни, а конкурсът ще се проведе на 14 юни. Председател на конкурсната комисия е заместник-кметът Велин Балкански.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ba
    balkanska
    14 -13
    11:48, 10 май 2018
    Ей, тоя Велин Балкански голям капацитет- от всичко разбира, вече и от здравеопазване!!! На неговите рамена се крепи цяло Хасково! Браво! "Голяма работа" са с дядо Добри!
    • Ха
      Хасковска
      16 -12
      13:21, 10 май 2018
      До балканска - Г-жо балканска като си толкова разбираща защо не се замислиш от къде е тръгнал Велин Балкански и да помислиш, че когато един човек тръгне от най- долното стъпало и стигне неговото ниво със сигурност знае повече от нас пишещите по сайтовете. Да браво на Велин Балкански доказва се че знае и може!
  • 2
    Дя
    ДЯДО МРАЗ
    11 -7
    14:44, 10 май 2018
    Хасковлийке изглежда че и ти нищо не разбираш или само от ГЪЗОЛИЗАНЕ Не може един човек пък било Балкански Планински или който и дае да разбира от ВСИЧКО За това има СПЕЦИАЛИСТИ в дадена област Едва ли В Балкански е специалист в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО и за това председател на комисията трябва да е изтъкнат ЛЕКАР Другото са КьОРФИШЕЦИ и нагласяне на наши хора Така че уважаема ХАСКОВСКА по полека със знаенето и моженето да не се СПЪНЕШ
    • Ни
      Никодимчо
      15 -2
      17:04, 10 май 2018
      Здравеопазването е политика, медицината е наука, а общината си търси управители на търговските дружества. Не е нужно Балкански да е лекар за да прецени даден кандидат и проекта му.
  • 3
    Ма
    мастикаджия
    4 -1
    20:25, 10 май 2018
    Краят на всяка пътека е обредния дом.На пл.Македония.Шефа на погребалното направо да поема и раковото.
    Затворен цикъл.
  • 4
    Яс
    ясен изход
    3 -2
    20:25, 10 май 2018
    И двамата Управители са ясни: В и В

    както и бъдещия управител на болницата

    не грешите, пак е В.

    Важното е да има здравеопазване
Последни новини