От х:

Днес в x:

Срещата Каракачанов - Симеонов - Нинова вбеси Волен Сидеров

Председателят на ПП "Атака" Волен Сидеров е бесен на срещата между Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Корнелия Нинова.

Според Сидеров срещата между председателя на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов и лидера на БСП Корнелия Нинова не е била оторизирана от "Обединени патриоти".

Според Сидеров Нинова е политически опонент на управляващата коалиция.

В качеството си на председател на ПГ на ОП и създател на коалицията "Обединени патриоти" Сидеров е категоричен, че не е упълномощавал Симеонов и Каракачанов да преговарят с която и да е партия, извън управляващата коалиция.

"Всякакви такива действия вредят на вече установените споразумения за управление на България между АТАКА, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ", сигурен е Сидеров.

Решението за провеждането на такива срещи са взети извън коалиционния съвет на ОП. Подари това Сидеров смята срещите за нелегитимни.

Стана ясно и че заради срещата Сидеров отменя заседанието на ПГ на ОП, което по план трябваше да се състои днес, вторник.

"Очаквам изясняване на позициите на НФСБ и ВМРО по отношение на коалиционната политика", настоя още Сидеров.

Във връзка с това лидерът на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов отговори, че не е длъжен и няма да дава никому отчети за срещите си.

Стана ясно и че по-късно днес Красимир Каракачанов и Корнелия Нинова ще се срещнат отново в НС.

Срещата била по покана на вицепремиера.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини