От х:

Днес в x:

15 издателства предлагат книги с намаление в Хасково

    15 издателства представят продукцията си на свои щандове на традиционния книжен базар, който се провежда в рамките на литературните дни “Южна пролет” в Хасково. Тази година издателите са настанени в дървените къщички в алеята между областната и общинската администрация. Причината е, че миналата година имаше дъждове по време на “Южна пролет” и някои от шатрите бяха съборени от бурния вятър. Затова от общината решили тази година да ги настанят в къщичките, където могат вечер и да заключват стоката си.

    Повечето от изданията се предлагат с голяма отстъпка, средно намалението е с около 20 процента. Има и отделни заглавия по 5 или дори по 2 лева. В тематично отношение също има голямо разнообразие – предлага се художествена литература, детски книжки, научно-популярни четива, езотерична литература.

    Щандовете на издателствата ще останат в Хасково до петък, когато е официалното закриване на литературните дни “Южна пролет”.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      ..
      ..._1524055210
      5 -1
      15:40, 18 апр 2018
      С всяка изминала година Базарът на книгата става все по-зле! Първо, не бяха на обичайното място на площад Атлантически с просторните и хубави шатри. Второ, нямаше табели с имената на издателствата. Трябва да се взимаш в книгите, за да разбереш кои са. Трето, мда, интересните издателства, с изключение на 1,2 , липсваха. Четвърто, къде ги видяхте тези отстъпки. Имаше 2 кашончета с книги за по 5 лв. Много, много разочароващо!
    • 2
      Ав
      Автор
      2 -1
      15:57, 18 апр 2018
      Базар на книгата може да намерите на димитровградския автопазар. Вървят по 1-2 лв. бройката или по договаряне.
    • 3
      Си
      Сивота
      5 0
      18:22, 18 апр 2018
      Все по-посредствени стават общинските прояви под “вещото” ръководство на “кмета” Беливанов и неговите “умни калинки” русокоси Венетки
    Последни новини