От х:

Днес в x:

Закърпиха дупките на околовръстния път предпразнично

Изображение 1 от 2

  С подръчни материали запълниха дупките на околовръстния път на Първомай . Той е част от републиканската пътна мрежа и е отговорност на Областно пътно управление, но общината се е разпоредила поне  да бъдат обезопасени зейналите кратери, сподели един от работниците.

  Първоначалното намерение било да се използва асфалт, но в Хасковската база асфалтът е изчерпан. След празниците се очаква да бъдат запълнени дупките по всички  основни пътища. За сега са заптълнени само дупките до Мандрата и Алкао.

  Дейностите създадоха временно неудобство за движещите се оттам автомобили, но шофьорите са доволни, че за сега няма опасност колите им да се разбият в огромните ями,, които се бяха образували след снега.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Яд
   Ядосан гражданин!!!
   1 0
   16:36, 5 апр 2018
   Добре де, аз ли нещо не разбирам... Докога ще слушаме "Очаква се", докога ще чакаме някой да поеме отговорност, докога ще си разбиваме колите, ще дишаме "шоколада" и около нас всичко ще е зарито с боклуци?! Докога майките ще се чудят къде да тикат количките - че и тротоари за чудо и приказ си имаме? Докога ще ни е страх да караме колело или да излезем да потичаме... Докога ще ни замазват очите?
   Относно въпросния "ремонт":
   Всеки знае, че тези "запълнени дупки" няма да оцелеят след първия дъжд... Всичко е абсолютна трагедия.
   Ако тези дупки бяха на "кметската улица", щеше да се изрине целия път до основи и да се покрие с нов асфалт (така би трябвало да се прави навсякъде). В почти всички европейски държави на 21 век се действа по този начин (лично проверено)!
   Ето затова младите хора продължават да бягат от "милата" ни родина!
   Весели Великденски празници, господа управляващи!!!
   • Па
    Папаз Анго
    0 0
    18:02, 5 апр 2018
    И аз на тебе също.
   • 12
    123
    0 0
    09:15, 6 апр 2018
    И да се ядосваш и да не се ядосваш това е! Аз ти се чудя на ""кривото'' мислене и дето се надяваш да се случи нещо добро и полезно за гражданите първомайски.Не виждаш ли, че всичко за управляващите ни се прави в сегашно време, а за вас простосмъртните , очакванията ви ще са винаги в бъдеще време.Айдеее, юруш тичайте догодина да гласувате и пак да ги изберете същите тез хитреци,за да ви управляват , тормозят и крадат още четири години! Светли празници на всички!
  • 2
   Тр
   Трагично
   0 0
   19:39, 6 апр 2018
   Днес минах по околовръстното и видях как са запълнили дупките в асфалта - с нещо като баластра.И това доживяхме!
   • Пъ
    Първомаец
    0 0
    19:44, 7 апр 2018
    Ами да. Тая баластра е от тея дето цоцат общината и гушат общинари. Къде се добива трошен камък? ( въпрос за 5лв- повече не давам че е лесен )
  • 3
   12
   123
   1 -2
   17:22, 7 апр 2018
   Свети Бойко не дава асфалт. Събира пари за циганите,че скоро идат избори пак ще ни "оправя"
  • 4
   Пъ
   Първомаец
   1 -1
   19:39, 7 апр 2018
   Ми като е изчерпан асфалта в хасково другъде няма ли? с какво е запълвано?
   Някой знае ли кой отговаря за любеновския път да го пусна по водния цикъл да му сплакна очите да види дереджето.
   Сериозно кой стопанисва улицата покрай линията бр. Миладинови?
  • 5
   Жи
   Жител
   1 0
   22:54, 8 апр 2018
   Бойко Борисоф го стопанисва както и цяла България, а собственик е Пеевски.
   • .
    .
    2 -2
    13:16, 9 апр 2018
    Боко е далеко...да закърпим дупките на Фитков , да знае как се прави.
  • 6
   Ду
   Дупка до дупка
   0 0
   09:48, 9 апр 2018
   Споко! Дупките пак се отвориха. С баластра не става.
  • 7
   Пи
   ПИТАГОР
   1 -1
   11:49, 10 апр 2018
   А куга жъ праят оная голямата дупка до мельница. С изкопаната пръст ще запълнят всички дупки из пърумай.

  Хороскоп за 10.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се сърдете на околните, а потърсете причините за проблемите във вас. Притежавате безспорен и значителен потенциал, и като че ли най-голямата пречка пред вас е колебливостта ви. Справите ли се с нея, нищо не би било в състояние да ви спре. Получавате добри новини, свързани с бъдещо пътуване.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Силните аргументи, които изтъквате в своя подкрепа ще спечелят на ваша страна подкрепата на влиятелни хора. Предимствата от нововъведения на работното място ще направят работата ви успешна, което ще се отрази на финансите ви. Търпението, с което се отнасяте към околните впечатлява и ви превръща в предпочитани партньори.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Този ден ще е доста разнообразен и интересен. Възможно е да се срещнете с много приятели. Възможно е да почувствате носталгия по миналото. Ще прекарате безгрижно и със сигурност няма да скучаете.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Нечие мнение по ваш адрес ще повиши емоциите ви и ще ви подтикне към повече активност, в доказване на правотата си. Запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Този ден ще премине под знака на емоционалните преживявания. Опитвате се да спечелите вниманието на човек, към когото изпитвате нещо специално. Отбелязвате значителен успех в това отношение, за което можете да благодарите на неотразимия си чар и самоувереност. Не пренебрегвайте обещанието си към човек от обкръжението ви, отнесете се сериозно.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Избирате да се занимавате с нещо, с което малко хора биха се нагърбили. Вие обаче обичате предизвикателствата и считате, че можете да се справите отлично. Наистина сте способни, но не трябва да надценявате възможностите си за момента. Бъдете по-постоянни и не се отказвайте от нормалния път до целта. Радвате се на нещо, което сте очаквали да се случи.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не всичко, което привлича интереса ви е по силите ви и във възможностите ви да го осъществите. Не се и опитвайте да доказвате нищо на никого, това ще ви направи раздразнителни. Ще се зарадвате на вниманието на приятел, а обаждане по телефона ще ви направи нетърпеливи. Очакванията ви ще се сбъднат.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Балансирайте между професионалните и семейните си задължения. Често пренебрегвате едното за сметка на другото, а това може да създаде напрежение в отношението ви с околните. Организирайте добре времето си и непременно ще успеете.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Приятен ден. Събитията, които се случват на работното ви място ще ви се струват важни и вие с интерес ще участвате в тях. Все пак има доста неща, които трябва да свършите, така че не губете време. Ще бъдете благодарни на близък колега, който навреме ще ви предаде информация и окаже подкрепа.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не се щадете, положените от вас усилия ще ви възнаградят богато. Работете самостоятелно и не разчитайте много на хора, които малко познавате. Така ще си спестите последващи главоболия. Не бързайте да се обвързвате емоционално и с партньор, имащ нездрав интерес към вас. Бъдете реалисти и се опитайте да прозрете намеренията му.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Изградете си предварителен план за действие при работата по важна задача. Мнозина от вас подхождат доста неорганизирано и рискуват да загубят много време и нерви, без да постигнат нещо съществено. Успявате да се издължите на кредиторите си и възвръщате оптимистичния си поглед върху нещата. Изяснявате тежащи ви недоразумения.
  10 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
  10 апр 2020
  Последни новини