От х:

Днес в x:

40 932 лева е най-ниската оферта за доизграждане на кучешкия приют

40 932 лева е най-ниската оферта за доизграждане на приюта за безстопанствени животни в Хасково. Това стана ясно днес на заседание на комисията по обществената поръчка за отваряне на ценовите оферти на участниците в търга. Председател на комисията е зам.-кметът Велин Балкански.
9 фирми кандидатстваха по обявената поръчка за доизграждане на общинския приют за овладяване на популацията на бездомни кучета в община Хасково.
Други 5 оферти бяха подадени за ремонт на общински сгради: „Ремонт на козирка на вход на сграда на Регионална библиотека “Христо Смирненски“ и Регионалния исторически музей в Хасково, „Ремонт на помещения за НЧ „Аспарух Лешников“, „Ремонт на покрив на УСШ „Юнак“, / залата по гимнастика/, „Ремонт на репетиционна зала на ансамбъл „Хасково“, „Ремонт на НЧ „Република – 1971“, „Ремонт на покрив на сградата на Художествена галерия „Атанас Шаренков“.
Най- ниската цена е 61 353,43 лева.
Заради нередности по подадените документи комисията не допусна до отваряне на ценовите оферти на 5 от кандидатите по двете обособени позиции.

По третата обособена позиция на общестената поръчка „Ремонт на козирка на фасадата на помещение на Областен информационен център“ не се яви кандидат.
Предстои оценка на техническите предложения подадени от фирмите, след което комисията ще направи предложение за сключване на договор.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    минас ованес- керкенес
    16 -7
    20:00, 28 фев 2018
    Много пара се даде досега за този кучешки приют може би трябва да го кръстят КУЧЕШКИ САНАТОРИУМ А защо трябваше да се дават пари за това ето сградата на ОБЩИНАТА без ремонти и преустройства е готова за КУЧЕШКИ ПРИЮТ То и без това там не се работи а само се интригантства и се вземат залудо пари
  • 2
    Тр
    Тракиец
    7 -4
    08:50, 1 мар 2018
    Оставка Беливанов, ти си най некадърния кмет на Хасково !!!
Последни новини