От х:

Днес в x:

Още едно сбъднато предсказание от "Семейство Симпсън"

Не сме сигурни как точно се случва, но "Семейство Симпсън" успява да предскаже бъдещето и то с невероятна точност. Преди време припомнихме пророчествата, че Доналд Тръмп ще бъде избран за президент и че Disney ще купи Fox.

А анимационният сериал няма спиране в предсказването на събития. Последното дойде от Олимпийските игри в Пьончан, където американският мъжки отбор по кърлинг завоюва първите си златни олимпийски медали. Отборът на САЩ се наложи с 10:7 над този на Швеция. 

Да, но този филм вече сме го гледали. И то в епизод на "Семейство Симпсън" от 2010 г. Това се случва в епизод 12 от сезон 21, озаглавен "Boy Meets Curl", пише вестник Mirror. Сценарият е написан от Роб Лазебник, който използва профила си в Twitter, за да поздрави отбора по кърлинг, като припомни, че това не е първият път, в който САЩ побеждават Швеция.

В епизода Хоумър и Мардж са избрани да представляват страната си на зимните Олимпийски игри във Ванкувър, Канада. Там те са абсолютни аутсайдери, но благодарение на духа си успяват да стигнат до финала, където побеждават отбора на Швеция. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини