От х:

Днес в x:

19 °C

6 малки неща, които да правите за партньора си

Всеки, който е намерил своята специална половинка в живота, трябва да прочете това. Имаме различни партньори във времето, но един е онзи, с когото прекарваме остатъка от живота си.

Този важен и специален човек има нужда от внимание. Връзката се нуждае от ежедневно подхранване, за да живее и да се развива. Любовта, оставена по течението на дните, рано или късно угасва.

Не забравяйте, че човекът, когото обичате, е ваш приятел, ваш партньор, ваш спътник и се нуждае да усеща любовта ви всеки ден.

Малките и простички думи и жестове помагат в насърчаването на отношенията и запазването на хармонията във връзката.

Кои са тези малки неща, които трябва да правите за партньора си всеки ден?

Усмихнете се, прегърнете го, целунете го

Какво, ако не топла усмивка и чувствена прегръдка може да накара човек да усети топлотата на любовта!

Тези жестове на обич намаляват стреса и увеличават производителността на човек и то не само в професионален план, но и в обикновените дейности в живота.

Усмивката е заразна. Каквито и проблеми да сте имали, усмивката е способна да накара човек да ги забрави и да оцени кои са по-важните неща в живота.

Поднасяйте комплименти

Няма значение дали сте мъж или жена. Правете комплименти на партньора си, защото само така човек се чувства ценен и оценен от половинката си. Показвайте, че забелязвате стремежите и усилията на партньора си. Благодарете му за тях. Похвалете го, когато трябва.

Казвайте „благодаря“ и „извинявай“

Не пестете от тези думи, защото те означават повече, отколкото можете да си представите. „Благодаря“ е важна дума, а „извинявай“ има още повече сила, именно защото хората трудно я произнасят.

За да имате здрава връзка трябва да бъдете по-самокритични и да се научите да признавате грешките си. Твърдоглавието не води до нищо добро в отношенията.

Слушайте партньора си

Слушането е умение, което не е просто пасивен акт. Разбирайте какво ви казва, взимайте отношение към казаното. Ако чутото минава през едното ви ухо и излиза през другото, човекът отсреща ще започне да събира гняв към вас. Пренебрежението и безразличието са едни от най-опасните неща във връзката.

Прекарвайте време заедно

Ако се държите сякаш сте просто съквартиранти, а не партньори в истинска връзка, нещата ще започнат да отиват надолу с всеки изминал ден. Отделяйте време за дейности, които да извършвате заедно. Времето, прекарано с партньора заздравява отношенията и създава скъпи спомени.

Насърчавайте партньора си да постигне целите си

Важно е да давате подкрепата си. Не осъждайте стремежите и желанията на другия. Когато не сте съгласни с него, кажете му го, но не го съдете. Нека вземе решението си сам. Подкрепата от най-близкия човек дава неподозирани крила.

Източник: az-jenata.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
15 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
15 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
15 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
15 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
15 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
15 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
15 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
15 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
15 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
15 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
15 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
15 юни 2021
Последни новини