От х:

Днес в x:

Мултифункционално Peugeot за всеки

Първоначално гамата от двигатели ще включва само три агрегата. От Peugeot са решили да предлагат само двигатели, отговарящи на Euro-5 стандарт за вредни емисии, който ще влезе в сила от есента. За момента моделът ще се предлага само с 2,0-литровия дизелов агрегат. Могат да се поръчат и другите два двигателя, които са с обем от 1,6 литра и единият е дизел, а другият - бензин. Те обаче ще бъдат доставени след три месеца.

Цените започват от 25 800 евро. Ако желаете 308 CC, който е оборудван с 1,6-литров, бензинов VTi агрегат, ще трябва да се бръкнете с около 26 000 евро, а като оборудване към него получавате AIRBAGS, ABS, ESP, ASR, EBV системи, както и спирачен асистент. Тук още са включени две детски седалки отзад, климатична инсталация, аудио система, както и бордови компютър.

Ако желаете дизелов агрегат, цените започват от 27 750 евро. Малкият 1,6-литров дизел с мощност от 112к.с. ще бъде наличен от юли месец на цена от 27 750 евро. Предлагащият се в момента, всъщност единствен въобще, 2,0-литров турбодизел със 140к.с., в най-евтината версия ще излезе около 30 000 евро.

Peugeot 308 CC ще се предлага в три нива на оборудване. Допълнително към базовото оборудване "Tendance" клиентите получават авто пилот, спортен волан, 17-цолови алуминиеви джанти и двузонов климатик. Топверсията Platinum разполага още със сензори за паркиране отзад, кожен салон и 18-цолови джанти. Тук са включени още задна преграда срещу силното завихряне на вятъра отзад при свален покрив (Windschott), което предпазва от моментално схващане на врата, отопляеми предни седалки, както и отопление за врата "Airwave". Срещу 710 евро доплащане, системата "Airwave" само в комбинация с кожен салон, може да бъде налична и за по-ниския клас на оборудване.
Източник: mycar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини