От х:

Днес в x:

Отбелязаха деня срещу СПИН в Професионалната гимназия

     С поредица от инициативи възпитаниците на Професионална гимназия  "Проф. д-р Асен Златаров" отбелязаха Международния ден за борба срещу СПИН. В събитието се включиха и представителите на Българския младежки червен кръст.
     Преди започването на учебните часове представители на клуба раздадоха брошури и презервативи, осигурени от БЧК - Хасково. Учениците имаха възможност да чуят родиопредаване, подготвено от членовете на клуба с ръководител Нели Инджова, в което припомниха начините за предаване на болестта, говориха  за вируса СПИН, за отношението към ХИВ позитивните, както и за предпазването от заболяването.

    През деня се  проведоха анкети на десетокласниците, както и анализ на получените отговори. Учениците от клуба на Българския младежки червен кръст със сътрудничеството на Ученическия съвет към гимназията подготвиха игра за своите съученици, свързана с борбата срещу СПИН.
     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ех
      еха
      1 0
      23:30, 1 дек 2017
      В тази "eлитна ПГ" май само отбелязват важни дни и дати. Щом се съберат десетина ученика и още толкова учители веднага отчитат "някаква дейност".
    Последни новини