От х:

Днес в x:

Борисов поиска оставката на Добри Беливанов

„Не разбирам нахалството на кмета на Хасково да не иска да си отива заедно с Делян Добрев. Това би било морално. Трябва да се направят нови избори там. И това ще е най-прекрасното. Това е демокрацията, за да се види обществото на коя страна е“. Това заяви на извънреден брифинг министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

За оставката на Делян Добрев, която днес се гласува в пленарна зала, Борисов посочи: Това е един достоен акт на Делян Добрев да подаде оставка, и сам аз съм го правил. Това не значи, че приемаме вина, напротив-дърпайки се оттам той трябва да докаже кой е. “ Борисов добави още, че Добрев е добре дошъл да остане в редиците на ГЕРБ, защото съпъртийците му го искат. За родниниските назначения в хасково лидерът на партията добави: Тази дума кум няма днес значението в обществото, каквото е имала в миналато. Сега това е един акт, при който младите хора си избират един близък приятел, за да озаконят брака си“.

В същото време обаче Борисов добави, че ще събере Изпълнителната комисия на партията и ако някъде другаде в редиците се окаже, че има роднини на назначения в структури, един от двамата ще трябва да си тръгне. Той добави, че очаква оставки и от БСП.

„Все още не съм се запознал с изказването на премиера Борисов, ще видя какво е казал и тогава ще коментирам“, каза Добри Беливанов в отговор на Haskovo.net, дали ще си подаде оставката, след като от местните структури, от централата на ГЕРБ, а вече и от лидера на партията тя е поискана официално.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (56)

  • 1
    Ни
    НикМик
    166 -29
    09:49, 4 окт 2017
    Никаква оставка няма да им подаваш Добри! Ние, гражданите на Хасково сме те избеали и само ние можем да ти искаме оставката. Хората гласуваха не за ГЕРБ, а за Добри Беливанов като личност. Ще си кара мандата до край. Ако стане независим и никой не го натиска какво и как да прави и кого къде да назначава, нещата ще потръгнат.
    • Мг
      МГ
      40 -100
      10:19, 4 окт 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • Чо
      Чобанина
      81 -34
      10:21, 4 окт 2017
      Хахахаха - хората гласували за бай Добри като личност, ай сиктир, преди като се е явявал що не е печелил. Хората гласуваха наказателен вот срещу Георги Иванов и по партийна поръчка от Герб. Сега по закон бай Добри , ако не си подаде сам оставката или не направи някое углавно престъпление ,не може никой да го пипне по закон. А иначе общината работи мудно, марди отвсякъде, но какво може да се очаква от един чиновник. Както и преди съм казвал бай Добри барем с един проблем на ХАсково да се справи - този с бездомните песове - халал да му е кметството. Ще го изтраем още 2 г. Но на следващите избори призовавам всички хасковлии да гласуваме наистина мажоритарно, - за най добрия кандидат, независимо от политическата му окраска, щото с това партийно послушание, затва сме на тоя хал !!!
    • Ма
      малиии
      56 -11
      10:46, 4 окт 2017
      Какво направи ГЕРБ през 2007 и 2011 без Добри- нищо! Май някой се е разбрал с Георги Иванов, Мавърче, признай си, че пи кафе с него!
  • 2
    Em
    emc2
    72 -14
    09:50, 4 окт 2017
    мерда Герб. бандити
  • 3
    S7
    S74LK3R
    119 -15
    09:50, 4 окт 2017
    Разликата е, че вие галоши ще си спасите Делян Добрев, а Беливанов ще го изпишете и пак ще мъчете да си сложите човек който да ви танцува по свирката.
    • Ал
      Ало
      31 -10
      10:45, 4 окт 2017
      Ало, Пиарката Диана, смени си репертоара, всички знаем твоите клишета. Не бе, мила, ти ще станеш Кмет!
    • S7
      S74LK3R
      16 -14
      11:02, 4 окт 2017
      Ква пиарка кви пет лева бе смотльо, когато кажеш можем да се видим. Под всеки коментар виждате хора от общината, не всички сме такива за разлика от теб. Балък.
  • 4
    Ма
    малиии
    134 -21
    09:52, 4 окт 2017
    Беливанов е избран от гражданите, не от борисов! Никаква оставка! Какви са мотивите за оставка!
  • 5
    Ни
    НикМик
    92 -9
    09:53, 4 окт 2017
    Нови избори? Кого ще избираме на тия избори? Узунджовския феодал, Стъньо тъпото, зализания пионер или някой от родата на Делянчо? Няма кой!
  • 6
    Ха
    Хасковлия
    134 -10
    09:56, 4 окт 2017
    Ами ако хасковлии не искат предсрочни избори. Много лесно тръгвате да трошите парите на данъкоплатците. Явно има нещо което вие от Герб така и не разбрахте толкова години. ХАСКОВО НЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС. ХАСКОВО НЕ ИСКАШЕ ФЕОДАЛА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е КМЕТ.
    Просто вие издигнахте най-подходящата фигура и затова спечелихте вие. Така, че е малко спорно дали спечели Д.Беливанов благодарение на герб или герб благодарение на Д.Беливанов.
    Много внимавайте с игричките, че на хасковлии им писва и от вас и ако има други избори да не се окажете с червен картон. Това важи за всички политически партии. Вземете си вършете работата заради която сме ви избрали и да работите за нас хората, а не за вас и за родата
    • Ха
      Хасковлия
      123 -5
      10:05, 4 окт 2017
      P.S. И ние не разбираме вашето нахалство и лицемерие. Значи хем от една страна работите за народа хем от друга старана програмите и субсидиите ги отпускате само защото кмета бил на герб. Ами ако не беше на герб нямаше да отпуснете всичките тия пари така ли?
      Ами това може да означава само едно. Че отпускате парите само там където можете да контролирате кой ще ги усвоява с цел отклоняване на средства в правилния ( да се разбира вашия) джоб.
    • Др
      Друг Хасковлия
      43 0
      11:43, 4 окт 2017
      Много точен и премерен коментар. Според мен комбинацията ГЕРБ и Беливанов победи узунжовеца. Добре би било да го осъзнаят както Делянчо, така и Добри. Първия да престане да се се оплаква на батковците си като малко дете, все пак е на 39 години. Този скандал си е направо измислен и е в стил "моля госпожо пък той ми взе играчките!" Разликата между двамата е, че единият е градил авторитета си двойно повече време от другия и има натрупан огромен житейски опит, за да преглъща горчилката от обидите. Малкият се оказа с по - слаби нерви и не издържа на напрежението и на сплетните, които му организираха неговите протежета в по - горе споменатия стил, но това е обяснимо, защото и те са в детската градинка. Надявам се да има човещина във всички и причината за това да е накърнено детско его на някои от участниците. Много ще е пошло, ако всичкото това шумене се окаже заради пра старата причина - парите.
    • Чо
      Чобанина
      22 -1
      13:22, 4 окт 2017
      Пръсъединявам се към одобрението на коментара на градския, а и задава много смислен въпрос, ако кмета не беше от герб, аджеба нямаше да давате пари ли. Виж ти, как от една дреболия взе да се разплита случая
  • 7
    Аз
    аз
    57 -4
    09:56, 4 окт 2017
    Значи единият се компрометирал, другият му спрял "възхода" и моралното е и двамата да си тръгнат ??????
  • 8
    Ма
    малиии
    57 -2
    09:57, 4 окт 2017
    Борисов отстъпи на Цветанов!
    • Ци
      цирк
      27 -2
      13:44, 4 окт 2017
      Не е отстъпил - това е театро! Как да го пуснат делянчо по пързалката, като им е ясно, че е със слаби нерви и току се оказало, че огромната част от двата милярда за саниране са отишли не по блоковете, а при тези, дето го гонят. Пък това никак, ама НИКАК не е вярно. Знаете ли, че блок в Любимец е саниран за над милион и шестстотин хиляди - по около 35 хиляди на апартамент, а пазарната цена на кой да е от апартаментите в този блок не надвишава 16 х.лева.
  • 9
    Со
    Соня
    105 -6
    10:05, 4 окт 2017
    Аз не разбрах,обяснете ми,моля!!!Д.Беливанов не го ли избра Хасково на избори?!?Не би ли следвало Хасково да му поиска оставката?!?Той не е назначен от Б.Б.,че да му иска оставката,доколкото мога да мисля😕.Ние докога ще си играем на избори по три пъти в годината?Кой плаща?Цирк Балканси ще бъде в Д-град на 12.10,може да си обогатят програмата със събитията в Община Хасково!
    • Чо
      Чобанина
      59 -3
      10:25, 4 окт 2017
      Ако ще цяло Хасково да муу поиска оставката, бай Ви Добри е бетониран. Ама прочетете го тоя закон мама му стара вече !!!
  • 10
    До
    Добри
    57 -3
    10:08, 4 окт 2017
    Г-н Борисов прие оставката на Д. Добрев. Беквокалите могат да си припяват отзад. :)
  • 11
    Ма
    малиии
    82 -11
    10:09, 4 окт 2017
    Хора, хайде на протест! Беливанов е нашия Кмет!
    • Ни
      НикМик
      54 -6
      10:36, 4 окт 2017
      Той и ще продължи да бъде. Няма нужда от протест. Той не може да бъде уволнен.
    • Ма
      малиии
      37 -4
      10:49, 4 окт 2017
      Хора, кмета трябва да знае, че длъжен пред гражданите! Трябва да се съберем да му го кажем!
  • 12
    Не
    Недоволен
    79 -4
    10:10, 4 окт 2017
    А Борисов кога ще си хвърли оставката? ГЕРБ не изпълняват предизборната си програма, нито пък Борисов изпълнява персоналните си предизборни обещания. Много ли е морално преди изборите да лъжеш хората, а после ни лук ял.....?
  • 13
    Кмета е на гражданите , а не на ГЕРБ.....Оставка му иска и Коалиция за Хасково....И за едните и за другите е неудобен.....Значи намеренията им са сходни.....

    Господин Беливанов , Кмете ! Не им влизайте в схемите !
    Не подавайте оставка !
    Ако подадете оставка - отивате при Делянчо ......
  • 14
    СТ
    С този
    89 -6
    10:18, 4 окт 2017
    С този ход се доказа,че герб са мафиотска структура и се чудя къде е държавата. Къде е прокуратурата. Не напразно цвъки отиде до Хасково, за да изкара д.д . невинен. Това е манталитета на герберите, че всичко им се полага и наглостта стига до там, че искат оставката на Беливанов. От тяхните редици може да бъде изключен, но никъде в мотивите не се каза защо да подава оставка. Или защото не им играе по схемите за присвояване. Г-н Беливанов, не се връзвайте на тези, това са опитни мошеници! Първо, избраха този пуч когато отсъствахте от Хасково. Един недостоен и подъл начин. Второ, нямате работа в тяхната партия. Или трябва да си като тях, но вече си зачеркнат. При тях прошка няма. Структурите им са милиционерско-мафиотски. Културен човек като тебе не може да вирее сред вълци. Особено сега когато се появиха единаци.
    Гражданите на Хасково ще те подкрепят. Свикайте митинг и искайте подкрепата на гражданството, а не на герб. С тази си постъпка вкупом съгрешиха и са вече пътници. Няма разумен човек, който не разбра незаконните им действия. Цялата държава е обвита в мръсна паяжина. Така омаскариха всичко, че няма държавна структура, която да работи както трябва. Крадеца е над всичко.
  • 15
    Ми
    Ми
    69 -3
    10:26, 4 окт 2017
    Мисля си, че гроба на Герб започна да се копае в Хасково и сами си падат в него, без дори да ги бутат.
  • 16
    Аг
    агент 007
    72 0
    10:27, 4 окт 2017
    Нека не седим повече със скръстени ръце-защо да си разиграват панаира за наша сметка.хасковлии-нека се обединим.все пак става дума за нашия град,стига толкова търпение,толкова ли сме страхливи за да търпим да ни правят на малоумни,за да продължават да крадат и грабят от джоба ни.достатъчно безработни има в града,нека се обединим и излезим пред общината,нека видят ,че не ни е страх,нека подкрепим кмета,който избрахме ние,с нашите неплатени гласове.защо хора,които нямат нищо общо с града ни,трябва да решават как да се развива хасково,до кога ще ни водят за носа.така ли няма кой да прочете и припомни на герб закона за изборите-кой,как гласува и на базата на какво се назначава кмет на населено място.не се трае вече!!!!!!
  • 17
    Ма
    МАНГО
    63 0
    10:30, 4 окт 2017
    ГЕРБ-аджий да изкарат пари от собствените си пари, като искат избори.
    Да платят на полицията да блокира пак циганската махала за 3 седмици и да платят на правилните хора да гласуват за тях.
    И пак съм сигурен, че няма да имат кмет.
    Просто Д.Д. и сие зачеркнаха ГЕРБ за Хасково - завинаги.
    И не само на местно ниво.

    .П.П. От както съществува ГЕРБ, не съм пропуснал нито едни избори и винаги гласувах за вас - свърши се тая - както се казва, властта изхабява. Явно е дошло и началота на края за управлението на Б.Борисов.
  • 18
    Чо
    Чобанина
    62 -1
    10:32, 4 окт 2017
    Ако ще и шефа на ООН-ето да поиска оставката на Бай Добря, пак не може да го събори. Герберите да си направят изводите, щото допуснаха един куп грешки и едни роднински назначения (които не са незаконни) им изядоха главите. БеСеПе-то пък не пропусна да раздуха случая и от мухата слон да направи, за да се изкарат най - моралните хора в държавата. Гачи тяхната кметица в Каварне не си е уредила и тя родата на общинската софра. Политиците да не се дърлят, ами да си спазват законите и да си припомнят що сме ги избрали - да работят за благото на обществото !
  • 19
    Ди
    Динко Динев
    51 0
    10:32, 4 окт 2017
    Бойко, благодаря Ви, че турихте дъщерята на раб'та в Булгартрансгаз... Има качества.... Номер 1 - да прави бибитки. Щерко Янев на 3бона заплатка беше в тецовете... НЕ Е ЗАРАД ДЕЛЯН, дан' си помислите нещо... Момчето има качества :D
    • Чо
      Чобанина
      19 -1
      10:38, 4 окт 2017
      Кой е тоя Щерко Янев в ТЕЦовете, не беше ли на екопрогрес ???
    • Ив
      Иван Пасков
      36 -1
      10:46, 4 окт 2017
      Много герберчета в Булгартрансгаз. И в Димитровград мирише.
  • 20
    Xm
    xm
    67 -6
    10:34, 4 окт 2017
    Аз гласувах за Добри Беливанов, не за Далавер Добрев!!! Какво, като Добрев си подал оставка - да му я приемат и толкоз!!!
  • 21
    Xy
    XYZ
    39 -2
    10:45, 4 окт 2017
    2017. Нациите имат космически програми. В клетостта, герберасти си назначават родата до девето коляно, заграждат се с послушковци и полагат асфалт с чужди пари. Тук таме санират и откриват по една стена с поп, когато не боядисват трафопостовете с цветовете на трикольора. Нарича се управление.
  • 22
    Оп
    Опитай!
    56 -2
    10:49, 4 окт 2017
    България царство ли е? На ТОЯ не му пука как са гласували хасковлии, добре! Ще види следващият път как ще гласуваме. ГЕРБ са последни в класацията!
  • 23
    А
    А
    59 -5
    10:50, 4 окт 2017
    Господин Беливанов , не си подавайте оставката , хората са с Вас !Имайте смелост да продължите , защото опит имате ! Успех !
  • 24
    Ни
    никаква оставка
    59 -6
    11:01, 4 окт 2017
    Един почтен човек за кмет досега и ще му искат оставката..Е, няма да стане! Разберете всички дебели глави - гласувахме за човека Добри Беливанов, хич не ме е еня коя партия го издига/за да го употреби естествено/. Срещу дългогодишния хасковски феодал и с никакво отношение към партията ГЕРБ - така гласува Хасково на последните избори.
    • Чо
      Чобанина
      26 -8
      11:13, 4 окт 2017
      Лично аз бойкотирах 2-рия тур на изборите, защото нито един от двамата кандидати не ми харесваше. Единия, както се изразяват хората "феодал", ама по негово време нямаше бездомни песове, щото тогавашния шеф на Екопрогрес четеше закона в полза на гражданите , а не на помиярите. Другият вашият любимец си е прост чиновник, нищо лошо, иначе май е добър човек, но няма инициатива за този пост. На нас ни трябва енергична общинска администрация, начело с енергичен , иновативен кмет, а не като настоящите марди !!! Затова, хубаво да внимаваме на следващите избори !!!
  • 25
    То
    Тодоров
    35 -1
    11:17, 4 окт 2017
    ГНУСОТИЯ!
    Политическа помия.
    И сме допуснали такива, да управляват града и държавата ни в продължение на десетилетия....!?
    До кога?
    Какво добро, да очакваме от такива!
    Презрение и толкоз ......за сега.
  • 26
    Жо
    Жорко Пеев
    24 -18
    11:18, 4 окт 2017
    Добри, остани и не подавай оставка. няма какво да правиш без съветници, обаче ти си стой. Имаш две години на разположение да доведеш отново Георги Иванов. Работи затова като нищо не работиш, ние слугите на бай Георги ще те подкрепяме....а пък и на всички си симпатичен с това немощно говорене...мън..мън....мън...ние троловете на Георги и общинските служители, на които идваш дяшеш с безхаберието си и вързела си ще те подкрупяме , пишейки тук- и без това нямаме друга работа.
  • 27
    Дф
    Дфрт
    44 -2
    11:26, 4 окт 2017
    Бойко оставка пимиар. Кой си ти, че да искаш да сваляш кмета? Той е избран мажоритатно от хората. Ходи си ти.
  • 28
    Бе
    Безпартиен
    35 0
    11:46, 4 окт 2017
    Кметът трябва не да си подава оставката,а да си върне на ББ партийната книжка.Не на партиите,Да на личностите.Гласувайте за хора стойностни,силни личности-такива ще са морални и честни.
  • 29
    Аф
    аферим
    22 -5
    12:18, 4 окт 2017
    не знам кой е направил страница в подкрепа на беливанов,но ашколсун за идеята
  • 30
    Бр
    Браво
    5 -21
    12:33, 4 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 31
    Ке
    КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
    20 -2
    12:49, 4 окт 2017
    Тва да не ти е банкя прост шопе ????
  • 32
    По
    подкрепа
    34 -4
    13:05, 4 окт 2017
    Добри Беливанов разби мита ,че няма честни достойни политици за това никаква оставка .
    • Чо
      Чобанина
      13 -18
      13:08, 4 окт 2017
      А пък, ако освен, честен и достоен, да беше и рабо... Виж коментара
  • 33
    Хл
    хлебар
    10 -1
    13:25, 4 окт 2017
    А свиленградско малеби не искали.
  • 34
    Ка
    касерола
    1 -2
    22:05, 4 окт 2017
    Ще остиска до следващите избори и после голяма пенсийка.
  • 35
    Ем
    Емилия и Румен
    6 -1
    22:09, 4 окт 2017
    А дали Хасково иска оставката на кмета,това е въпросът?! Общинският съвет нека си подаде оставката!
  • 36
    Ха
    Хахха ме
    3 0
    23:47, 4 окт 2017
    Хасково референдом като Каталуния . Тва е .хаха
  • 37
    ИВ
    И във всички
    7 -1
    05:48, 5 окт 2017
    И във всички общини с кметове от герб мирише много. Да погледнем в община Димитровград- кмета излъга цяла България за фалшивата си диплома, сега се присвояват над 5 милиона лв. за никому ненужен ремонт на центъра. Защо Борисов не му поиска оставката, а си позволява да иска оставката на Беливанов. Иво Димов е китка. Колко назначения направи с некадърни хора в общината и общинските предприятия. Как назначи управител-монтажник и двама главни счетоводители във В и К, само и само за да прикрие грешката с водопровода Д-град-Меричлери и хората пак пият вода с арсен. Борисов мери с различен аршин. Защо прокуратурата не се намеси. Защото всичко така се е омесило, че отвсякъде мирише.
  • 38
    Па
    Пак Аз
    3 -1
    04:19, 7 окт 2017
    А май е време да поискаме оставката на премиера. В нормалните държави има понятие "конфликт на интереси". А нашите отявлени политици, в тов число и Монката Паси се скъсаха от напъни да ни налагат техния корумпиран модел на грабене, пардон, управление и поведение.
    Интересно как не се намери една правна инстанция която да е компетентна по въпроса. И ако има нарушение, да се покаже. Май се отплеснах в мечти и идеализъм...
  • 39
    21
    215856
    2 0
    18:16, 7 окт 2017
    Стига с тези пенсионери, бе. Беливанов едва говори, едва диша, мисълта му бавна, но и действията същите. Такъв човек не може да бъди активната фигура за поста, който заема. В Хасково като него - възрастни началници, има още и те взаимно се поддържат, като не дават път на младите. Стоят на постовете си само заради големите заплати и не са в състояние да свършат нищо полезно. Такава е и Насето от ОУО, която повече от 20 години управлява ученическото общежитие, но основно заради себе си - пари, награди, облаги и куп интриги интриги, за да си продължават нещата по същия начин. Шуранайка на мотор е тя. Също като Ленчето Станишева. Вали знаете, че властта може и да падне, но такива като тях от власт не падат. Вечната професия. Правим промяна уж, ама по стария комунистически начин. Пенсионерите в управлението отдавна трябваше да са си у дома, а не в началническите кабинети. Не им е там мястото, но стоят и не дават път на младите..
  • 40
    Дж
    ДЖЕРИ
    2 -1
    18:39, 7 окт 2017
    Сега Бойко като врътне кранчето на хасковската община, две години ще е глад и мизерия. После ГEРБ пак ще издигнат някоя мижитурка ,ЩЕ ОБЕЩАВАТ РЕКИ ОТ МЕД И МАСЛО и ще се върнат в общината на бял кон. Щото тъпите хасковски кауни отново ще изберат кандидата на герб. БАЛАМИТЕ НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ.
Последни новини