От х:

Днес в x:

„Обратен ефект“ забиват тази вечер на Рок феста в Хасково

    „ Обратен ефект“ излизат във втората вечер на второто издание на Рок фестивала в Хасково. Тази вечер на сцената преди тях се качват Powertrena, Revival и Zoom с трибют на Metallica.

    Снощи рок купона стартира с изпълненията на най-малките барабанисти от Музикалната школа към Младежкия център. Най-младият барабанист, който хвана палките бе 7-годишният Васил Грънчаров.

    На спортна площадка Спартак публиката раздвижиха и SLIM JIM, BGB, 8M/S.

    Атрактивният вокал на хасковско-димитровградската банда SLIM JIM иван Тонев -Джадая слезе и сред публиката.

    С групарите от BGB пък излезе за няколко парчета и вокалистът Дилян Арнаудов, основател на популярната хасковска банда SJK. С негово участие публиката чу дебюта на чисто ново парче, които вокалът обяви, че е излязло изпод струните буквално преди дни. BGB -Любо, Владо и Лий Фокнър продължиха участието си с представянето и на няколко от парчетата си от предстоящия си албум, по който в момента работят.

    След тях като с гръм и мълнии сцената разцепи метъл кор бандата от Хасково  8m/s за радост на младите почитатели на твърдия саунд, които се забавляваха до късно вечерта.  

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      As
      asfas
      0 -1
      18:52, 1 сеп 2017
      хахахах браво Димо, само така :D
    • 2
      Ро
      рокаджия
      8 -5
      21:52, 1 сеп 2017
      Пълен провал е този фест,моля ви не го правете повече! Снощи имаше 20 човека,а изпълнителите някакви деца ритмично потропващи на барабанчета,а после някакъв го освириха като запя и го аплодираха най-много когато каза,че това е последното му изпълнение. Пълна аматьорщина,по-зле от миналата година. Никога няма да стигнем Каварна!
      • Гу
        Гунчев Иван
        0 0
        07:50, 4 сеп 2017
        За да стигнем каварна трябва да вземаме пари за билети . Поне по едно 100 левчета , етака да има какво да се плати на "добрите" и "не излагащи се" групи .
        Филма е че Хасково не заслужава Рок Фест . На мен ми харесаха и трите дни , нямам глас , добрата емоция продължава да живее в мен . А колкото до Каварна - виж Краварна днес и тогава ще говорим .
        Също така колега рокаджия , многото анонимност показва и страхливост.
        Поздрави от един благодарен рок фен .
    • 3
      De
      Dedo
      3 -1
      22:19, 1 сеп 2017
      Без пари свирят аматьори.... И то кавъри от преди20-30 години. Не е е лошо, ама така не се пълнят зали и стадиони.
    • 4
      Ви
      ВИЛИ_1504309649
      2 -1
      02:47, 2 сеп 2017
      Имам спомен,на въпросната площадка спартак,,светла му памет на ибро лолов,,,страхотен музикант акордионист !,,!апублика ??? ! Нашия страхотен изпълнител на тракийски песни,,тодор кожухаров !и все пак имаше концерт ! И все пак да на рока !
    Последни новини