От х:

Днес в x:

114-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание ще бъде отбелязана в Хасково

114-та годишнина от Илинденско- Преображенското въстание ще бъде отбелязана в Хасково на 2 август от 18 часа на площад „Свобода“.

 Венци и цветя пред паметника на Незнайния воин ще положат кметът на община Хасково Добри Беливанов, областният управител Станислав Дечев и представители на държавни и общински структури, политически партии родолюбиви организации, и граждани. 

В ритуала ще участва Духовият оркестър Хасково и военни части от хасковския гарнизон.

В 18,30 часа на сцената на площад „Свобода“ започва концерт на народен оркестър „Орлово“. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    A
    a
    11 -4
    12:26, 2 авг 2017
    Показност. На камъни поставяме цветя а в същото време живите хора - живите българи всекидневно ги пренебрегваме. Бягат от българия и не раждат деца. Почвам да си мисдля че ние Българите сме долно племе. Едни на други се самоизяждаме. Фалшиви хора. Това всичкото ще бъде прочистено. Така не може да продължава
  • 2
    A
    a
    13 -3
    12:50, 2 авг 2017
    Българина не е християнин. Той е лъжехристиянин. Не е патриот. Лъжепатриот е. Българина е менте. Затова живее зле. Гледа да прецака ближниа да ограби труда му да наебе жена му и дъщеря му. Българина е тотално говедо. Продажно. Може някой да се обиди но това е положението. Затова запада ни клати. Работим в заводите им без пари. Щото едни на други се ритаме . Ай пак ми сложи отрицателен вот на поста
  • 3
    Чо
    Чобанина
    10 -2
    13:44, 2 авг 2017
    Мнението ти е до някъде вярно. Дори бих казал, че си прав за огромна част от нашите сънародници. И все пак има една малка част, за които паметниците не са камъни, а спомен за геройството на хората, без които нямаше да я има Родината ни ! Също така и има една малка част Българи, за които Православното Християнство е Верую, а не показност. Изобщо градски, недей да бъдеш такъв нихилист. Не плюй по сънародниците си, всяко стадо си има мърши, ти да не мислиш, че на Запад живеят само светци - хахаха, то от тях по флашиви и продажни племена няма. И за финал - Слава на всички Българи, дали живота си за свободата на България !!!
    • Ор
      Орача
      5 -2
      16:27, 2 авг 2017
      Браво чобане, точно така е. Достоен и работлив народ сме и се проявяваме като такива, когато сме поставени в нормална среда.
  • 4
    Ма
    мастикаджия
    1 0
    18:28, 2 авг 2017
    Добри се скъса да поднася венци!Кога ще изпъдиш Милена и ония мазния Консолов?
    Тая община иска въздух.А тия го замърсяват яко.
    • Чо
      Чобанина
      1 0
      10:50, 3 авг 2017
      Селски, оти ти пречи Миленчето бре ???
Последни новини