От х:

Днес в x:

Читатели: Край пътя за Животинския пазар е свърталище на змии

    Край пътя за Животинския пазар в Хасково е пълно със змии, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Само за няколко дни от храсталаците край асфалта изпълзели две от тях, които били премазани от преминаващи автомобили.

    13-годишният Джеймс Владимиров разказа, че едната змия изпълзяла на асфалта точно пред майка с бебе на ръце, а пред нея било другото й дете. В това време минавала кола, шофьорът забелязал уплахата на жената и минал няколко пъти през влечугото, докато го размазал на асфалта.

    “Тук идват да си играят много деца, от едната страна на пътя играят футбол, от другата – на криеница, правят и скокове с колелата. Понеже не е окосено, тревата е до кръста и е пълно със змии”, разказа Джеймс, който е ученик в Езиковата гимназия в Хасково. Момчета допълва, че сред храсталаците имало и много кърлежи.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      00
      001
      12 -1
      14:08, 19 юли 2017
      погрешно е схващането че в храсталаците има много змии те се крият и обитават каменисти терени пък и има години в които популацията е по-голяма ама какво да се прави природа
    • 2
      Ра
      работни...
      15 -2
      14:36, 19 юли 2017
      Тези от общината и екопрогрес къде спът ???? При наличието на толкова персонал нито се коси, нито се почиства да не говорим за опаразитяване на градинки и между блокови пространства!!!!Ужас е навсякъде и от популация на бълхи! Иначе данъците
    Последни новини