От х:

Днес в x:

Виктор Суворов: Русия се разпада, Путин е ходещ политически труп

Русия е изправена пред разпад.

Това заяви бившият съветски разузнавач, сега историк и писател, Виктор Суворов в интервю на журналиста Дмитрий Гордон за канала "112 Украина".

"Роден съм в Далечния Изток. Баща ми беше офицер. Не можеше да избира къде да служи, затова и детството ми премина там. Далечният Изток сега е изцяло китайски и китайците контролират всичко там. Те са и в Задбайкалието. Но московската власт толерира тази "окупация". Ако китайците са дошли там, те никога повече няма да си тръгнат. Русия я очаква разпад." - прогнозира Суворов.

"Не казвам кога ще стане това, но ще мине малко време и в следващото интервю ще си кажем: "Жалко, но какво да се прави? Такава е историята". Виж, имаше велик социалистически лагер, а се разпадна. След това остана великият Съветски съюз, но с него се случи същото. Това е тен-ден-ци-я, сър,тенденция. Кой е следващият? (...) Разпадът продължава." - казва още бившият разузнавач.

Той определя като блъф внушенията, че светът и конкретно Западът се бои от Владимир Путин.

"Има само една причина Западът да се отнася така внимателно към Русия - това е ядрената мощ но тя е раздута. В интернет може да се види с какви стратегически ракети разполага Русия. Те са направени в Украйна. Освен това срокът им за експлоатация е изтекъл много отдавна. " - добавя Суворов.

По думите му, руският президент Владимир Путин е ходещ политически труп, а военно-промишленият комплекс е в упадък..

Той прогнозира, че вероятно руският президент ще завърши пътя си в политиката подобно на Николае Чаушеско и Моамар Кадафи.

"Този, който ще дойде след Путни, ще го накаже демонстративно, както бяха наказани други диктатори." - казва още Виктор Суворов.

Източник: news.bg

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    4 -3
    07:02, 5 юли 2017
    Тъпанар!
  • 2
    Вл
    владо
    3 -2
    08:41, 5 юли 2017
    интервю пред украински канал ... на страхливец и предател идеално съчетанив за долнопробна пропаганда и политически идиотизъм дори се чудя как интервюто не е пред радио Свобода или Крим реалии
Последни новини