От х:

Днес в x:

Карбовски на среща с младежи в Хасково, ядосан на политиците

Изображение 1 от 2

    Турнето на журналиста Мартин Карбовски „РеБългаризация“ мина днес и през Хасково със среща с младежи в Младежкия център. В пространно изложение пред публиката телевизионният водещ обясни, че нещата в България не се случват както трябва, че страната е изправена пред катастрофа, а политиците не правят това, което трябва. По смъртност сме на второ място в света след Лесото, заяви Карбовски, но историкът Костадин Костадинов, който също е част от турнето, го поправи, че от два месеца България изпревари Лесото и вече държи първото място в света. „А в Лесото една трета от населението е болно от спин“, уточни историкът.

    Карбовски влезе в словесна битка със заместник-кметът на Хасково Милена Трендафилова, която също бе сред публиката. Тя прекъсна пространното му изложение, като го упрекна в негативизъм. „Със своя негативизъм вие всъщност мотивирате младите хора да напускат страната“, каза тя.

    „Вие сте позитивна, защото сте във властта. Аз не съм, затова мога да говоря каквото си искам. И освен това не съм негативен. Реалист съм. Излагането на фактите не е негативизъм“, ядоса се журналистът.

    Целта на турнето „РеБългаризация“ е да се чуе гласът на младите хора, да говорят по темите, които ги вълнуват, включително и най-важната тема за всички ни – животът ни в България.

    Турнето ще премине през повече от 15 града в България.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (14)

    • 1
      Бр
      браво
      75 -16
      19:44, 9 май 2017
      Браво на Карбовски!!!
    • 2
      Яя
      яя
      48 -7
      20:09, 9 май 2017
      Вярата в Бога е в основата на всичко. Днешните управници и бизнесмени са безбожници. Ограбват труда на хората за да имат за коли ,вили , почивки и курви. Българина затова бяга в чужбина.
      Всичко що е с костюм независимо дали е политик или бизнесмен трябва да се очисти зада тръгнве обществото напред. Без бой няма да стане. Изборите са за наивници. Все повече се убеждавам че почистването на костюмарската Зган ще е скоро
    • 3
      Ис
      Истината
      50 -7
      20:14, 9 май 2017
      Оядените са много позитивни. Толкова, че чак са загубили връзка с реалността. Но стълбата върви нагоре и надолу... Добре е, че всичко това се е случило пред младите хора.
    • 4
      Ив
      Ива
      53 -10
      20:48, 9 май 2017
      Тая си мисли че насреща и е Станислав тъпото!Взе се за голяма работа.Прав е Карбовски.Докато такива управляват България е загубена!Да напише пак писмо да я видим!Подлога такава!
    • 5
      Би
      Бисер Христов
      20 -52
      21:21, 9 май 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ха
        Ха ха ха
        29 -8
        21:31, 9 май 2017
        Ами те простаците понякога, маи казват истината.
    • 6
      Jh
      JHB
      15 -31
      21:56, 9 май 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ма
        малкия маймун
        18 -12
        23:08, 9 май 2017
        Какъв европеец си ти бе????????? За какво ти е евросъюз??????може би защото ти харесва да си с вдигнати крака постоянно??????европа ти го начуква непрестанно нека ти спрат и тецовете нека ти забранят старите трошки които караме и дано това да те прави щастлив.
      • Jh
        JHB
        2 -2
        17:46, 10 май 2017
        Да, не малък, голям маймун си. А аз съм европеец. Слушал си много опорките на червената партия. ЕС не ни краде, а дава! Ама как да го разбере един маймун?
    • 7
      Ме
      Меча
      17 -15
      02:16, 10 май 2017
      Пичове, не ви ли е ясно, че това "турне" си е подготовка за политическа кампания на следващи избори - били те местни или парламентарни?
      Не знаете ли кой е Костадин Костадинов, скромно представен като "историк"? Ами че той е типичен политик - едно нахално леке, което години наред лижеше каквото може на Красимир Каракачанов във ВМРО и беше част от всички далавери на партията, след това напусна ВМРО, мина през Атака, НФСБ и на последните избори излезе със собствена партия "Възраждане". Типичен екземпляр от вида "кой ми пръдна в гащите", които хем са в политиката и се облажват от нея, хем реват колко лоши са политиците. Ей това е Костадинов. Аааа, и за капак Коцето е отявлен русофил, който ако го питаш колко е часът, ще погледне първо московското време. На такива им дай да обясняват колко сме зле заради ЕС и колко е прекрасно да излезем от него и от НАТО.
      И в заключение: на мен ми е чудно как едно общинско предприятие като Младежкия център е дало съгласие за де факто политическа пропаганда. Защото политическата пропаганда може да не е от името на партия - достатъчно е да изрази позиция по политически теми. Нима Слави не прави политическа пропаганда? Е, същото прави и Карбовски. Тук поне е ясно в чия полза - на Костадин Костадинов, председател на партия "Възраждане", и на Русия.
    • 8
      Бр
      браво
      32 0
      07:01, 10 май 2017
      Пич, ясно ни е само, че живеем зле, вижте пенсионерите, а работещите??!!! Хич не ни интересува кой от цветовете управлява! Стига ги разтяга и ти тия локуми! Тази война е само в главата на политиците! Искаме нормални заплати, които да не свършват след като си платим тока и водата!!! Ей...не се наядахте!
      • Ме
        Меча
        15 0
        08:55, 10 май 2017
        Ние че сме зле - зле сме, това никой не оспорва. Спор може да има в интерпретациите на причините и в предложенията за решение. Затова тези горните не заслужават доверие.
        Пазете се от лъжепророци, които много се ядосват и все го играят гневни, защото накрая винаги се оказва, че изпълняват поръчка.
        А сънародниците ни така и не си научиха урока, че с гласуванет анти не се получава. Кога протестният вот е свърпил работа? Нали навремето 50% гласуваха за Костов? Послед нали гласуваха за Царчето? После за Бойко и така нататък? Тези, които искат по-високи заплати и стандарт на живот, не се ли замислят, че това им го обещават всички досега?
        И какво? Закон първи - никога не се хващай на въдицата на този, който ти обяснява как ще смени цялата система и колко е антисистемен.
    • 9
      Jo
      John
      9 -19
      09:22, 10 май 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 10
      Ер
      еро
      2 -2
      21:15, 10 май 2017
      не е педю понеже е последната изгора на баба лили иванова обаче си е пръдлю.
    Последни новини