От х:

Днес в x:

20-годишният Ивелин изчезна без следа, роднините подозират отвличане

    Второ денонощия десетки хора от село Смилян и района издирват 20-годишния Ивелин Велинов Узунов. Младежът е изчезнал без следа на 5 май. Последно е бил видян около 8 часа сутринта в близост до фурната в Смилян. Малко по-късно през деня се е обадил на баща си по телефона, но по това време бащата бил в Смолян да зарежда стока за малкия си железарски магазин. Когато се опитал да върне обаждането и да се чуе с Ивелин, телефонът на момчето вече бил изключен. Това разказа чичото Бисер Узунов. По думите му, съседи твърдели че момчето е теглило пари от банкомат. "Имаме съмнение, че някой го е заставил да изтегли пари и го е подвел. Мислим, че е отвлечен", каза Узунов.
    Родителите на Ивелин са разведени. Момчето е живяло с майка си в София, но след развода дошло при баща си в Смилян. "Ивелин е много скромен и за него не е обичайно да изчезне без следа", казва и кметът на Смилян Чавдар Червенков. От проверените записи от видеонаблюдението в селото момчето е заснето в 7.45 часа на 5 май да пазарува в хранителен магазин. Сега поетапно, по 20-30 души, обикалят в района на Смилян и го търсят, издирва се и от приятели и близки.
    След подаването на сигнала в полицията на 6 май Ивелин Узунов е обявен за местно издирване, потвърди директорът на ОДМВР главен комисар Николай Димов. Полицаи обикалят със снимки на момчето и разпитват дали някой не го и виждал в целия район.

    Величка Петкова

     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини