От х:

Днес в x:

Манчестър Сити се справи със Саутхемптън

Манчестър Сити победи с 3:0 гостуването си на Саутхемптън в двубой от 33-ия кръг на английската  Висша лига.

В 55-ата минута след центриране от корнер на Давид Силва, Венсан Компани се оказа най-съобразителен и засече с глава. Лирой Сане удвои в 77-ата минута, а 10 минуи преди края Серхио Агуеро оформи класическия резултат.

След тази победа "гражданите" са на 3-ото място с актив от 64 точки, на 1 пред четвъртия Ливърпул и на 7 от втория Тотнъм, който по-рано днес смачка с 4:0 Борнемут.

В другите мачове от първенството Кристъл Палас спечели много ценна точка в битката за оцеляване, след като направи 2:2 с Лестър на "Селхърст Парк".

Евертън спечели с 3:1 срещу Бърнли и временно се изкачи до петото място в класирането, където ще бъде поне до утре. Стоук Сити стигна до успех с 3:1 в домакинството си на Хъл и успя да се изкачи до 11-о място.

Уотфорд победи Суонзи с 1:0 и вече се намира на комфортното десето място, което на практика му гарантира мястото в елита и през следващия сезон.

Съндърланд се добра до едната точка след като завърши 2:2 с Уест Хем на "Стейдиъм ъф Лайт", но това не увеличава особено шансовете на "черните котки" за спасение, тъй като те остават на последно място.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини