От х:

Днес в x:

Мътилка потече от чешмите в центъра на Хасково

Изображение 1 от 2

    Мътилка потече от чешмите в центъра на Хасково, сигнализира читателка на Haskovo.net, която изпрати и снимки. Те са направени около 8:30 часа тази сутрин на улица „Александър Стамболийски“, на метри от площад „Свобода“. „Развъртях кранчето на чешмата, за да си налея чаша вода, но като видях мътилката, се отказах“, разказа хасковлийката. Тя добави, че близо час по-късно водата се поизбистрила, но не напълно.

    „Не е нормално да плащаме по 3 лева за тази жълта вода. Трябва ли да я направят 6 лева, за да я избистрят“, гневят се и комшийките й. Те не знаят на какво се дължи мътилката във водата.

    Началникът на ВиК район Хасково инж. Иванко Милушев също не успя да даде обяснение за оцветяването на водата. Той заяви, че в района няма авария и допълни, че не може да отговори защо водата на тази улица е мътна.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      7 -2
      11:07, 5 апр 2017
      От моята потече мастика!!!Леле........кеф!
    • 2
      За
      Зара
      10 -3
      11:25, 5 апр 2017
      Водата в Хасково не е годна за пиене, нима не знаете ? То за какво ли е годна, но това е друга тема.. Водопреносната мрежа е толкова стара, че не мътилка, а за 3лв/куб.м. текат жаби и гущери. Пълен ужас
    Последни новини