От х:

Днес в x:

Искат Васко Найденов във ВИП-Брадър, той отива в Русия

Васил Найденов е сред звездите, канени за новия сезон на "ВИП - Брадър".

„Водиха разговори с мен, но не мога да приема. Тръгвам на турне в Русия, където ме очакват. В Къщата е за хора, дето работят по-малко", непреклонен е Найденов засега.

Продуцентите на шоуто обаче не са се отказали от идеята певецът да влезе риалитито, въпреки че на този етап той категорично им отказва.

„Не мога да вляза за толкова дълго време. Трябва да пътувам! А и в Къщата никой не може да ми плати парите, които ще изкарам там", споделя изпълнителят пред „Нощен Труд".

Соня Васи пък напира – за 20 хилядарки, писа още вестникът. Плейбойката е с единия крак в Къщата, отбелязва изданието, като се позовава на „отлично информирани източници". Известната и в Щатите нашенка още не е дала отговор на продуцентите на шоуто по две причини. Едната е дали ще получи исканите поне 20 бона. Другата – с каква точно кауза ще я обвържат.

„Не е все едно каква теза ще защитаваш: дали в защита на сираците или в защита на бездомните кучета", разсъждавала рокаджийката пред свои приятели.

Продуцентите страшно искали Васи в редиците на ВИП-брадърите главно заради разкрепостеното й поведение. Неотдавна по време на първия кастинг за „Мюзик Айдъл" 3 във Варна Соня Василева направи доброволен стриптийз пред камерите, подсещат запознати.

Напомняме, че това се случи след като тя изгуби бас, че никой от кандидатите не може да изпее "Sweet Child OMine" на Гънс Ен Роузис.
Източник: mysound.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини