От х:

Днес в x:

Стотици холандци пристигнаха у нас за предстоящия мач

Тази вечер на стадион "Васил Левски" ще се състои футболната среща между националните отбори на България и на Холандия.

Стотици холандци са пристигнали у нас, за да гледат мача и да подкрепят отбора си.

Футболната среща е решаваща за това дали България ще се класира на Световното първенство по футбол през 2018 г.

Заради събитието в София се въвежда временна организация на движението

в района на Националния стадион, съобщиха от Столичната община.

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8:00 до 24:00 ч. на моста пред стадион "Васил Левски"; на ул."Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул."Евлоги и Христо Георгиеви", с изключение на местата в режим на платено паркиране "служебен абонамент".

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 20:00 ч. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов".

От 18:00 ч. до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия номер 75, като се скъсява до Военна академия. 

От 19:30 ч. ще се състои шествие с маршрут от ул."Кърниградска" по бул. "Витоша", ул. "Алабин", ул. "Ген. Гурко" до стадион "Васил Левски".

Източник: vesti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини