От х:

Днес в x:

Безплатни общински автобуси в деня на изборите заради преместени секции

Община Хасково ще пусне безплатни автобусни курсове в деня на изборите за парламент. На 26-ти март ще се движат по маршрут бул. „ В. Левски“ от кръговото до ВиК до ПГДС „ Иван Асен Втори“. Спирките на автобусите са на местата на съществуващите спирки на градския транспорт. Автобусите ще се движат от 7,00 до 20,00 часа на всеки половин час.

Безплатния транспорт е заради преместените секционни избирателни комисии от училище “Шандор Петьофи“, където тече ремонт, в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Иван Асен Втори“.

 Гьяндэдлхеш

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Лъ
    лъжа
    8 -3
    13:31, 9 мар 2017
    Безплатни безплатни колко да са безплатни тия автобуси, всички хасковлии ще ги платят вкупом. Сакън някой да не отиде да гласува. Трябва всички да не гласуват и да се измете тая сегашната сган политическа.
  • 2
    Бо
    БОЛЯРОВО!
    3 -4
    16:31, 9 мар 2017
    Угодия нямате! Ако не бяха пуснали транспорт без пари щеше да мърморите ,че секцията за гласуване била далече. Сега ще има транспорт..обаче пък щял да е от данъците а от къде искате да е? Дарение ли искате да направите? общината прави всичко което е възможно. Но на хора които само мрънкат по форумите угодия НЯМА! Ако искате гласувайте. Тя демокрацията се прави от хора които я разбират, не от тия дето пускат булетина срещу 20 лева или сладки приказки.
  • 3
    Ан
    анализ на ланския сняг
    3 -1
    17:06, 9 мар 2017
    Точно, защото такива като теб, които пускаха бюлетина срещу СЛАДКИ ПРИКАЗКИ, сега Хасково ''цъфти и връзва'', даже бездомните песове не спрат да лаят от щастието на Дядовото царство!
  • 4
    Бо
    бойкот
    0 0
    11:26, 10 мар 2017
    Бойкот на гласуването! Долу некадърните управници - държавни и местни! Не гласувайте! Спрете произвола на партиите! Те мислят само за себе си! Не им давайте възможност пак да влязат пак същите в парламента!

Още новини

Последни новини