От х:

Днес в x:

7 °C

Представяне на листата на "Нова република" за Смолян

Представяне листа „Нова Република“

Водачът на листата Стоян Димитров Марев е роден на 22.07.1952 г. в гр. Чепеларе в семейство на учители. Средно образование завършва в гимназия с преподаване на английски език “Г.Кирков“ - Пловдив. През 1977 г.се дипломира като юрист в Софийския университет. До 1982 г. работи по разпределение като юрисконсулт в МЗ “Борис Антов“ - гр.Брезник. От 1982 г. до 1990 е следовател при ОУ на МВР-гр.Смолян,в специализирано звено за разследване на стопански престъпления.
От 1992 г. до настоящия момент работи като адвокат в Адвокатска колегия - Смолян. От 2013 г. е член на Адвокатски съвет - Смолян, а от 2016 г. негов зам.-председател. Член на ръководството и бивш председател на Сдружение “Християни“,организирало построяването на църквата “Успение Богородично“ в Пампорово. Президент на Ротари клуб Смолян в периода 1993-1994 г. 
Бил е два мандата общински съветник в ОбС - Смолян и ръководител на групата съветници при управлението на СДС в община Смолян в мандата на Данчо Киряков. След напускането на СДС през от 2004 г. става учредител на ДСБ. Областен председател на ДСБ. 
Женен, със син и дъщеря.

Втора в листата е Камелия Петрова Кацарова. Родена е през 1968 г. в семейството на Величка и Петър Узунови. Завършила средно образование в ПМГ "Васил Левски" - Смолян, а след това Техническия университет в София - специалност "Изчислителна техника". Има и второ висше образование – магистър фармацевт в Медицинския университет в Пловдив. Управител е на аптека "Алгорита фарм" в гр. Смолян.  Не членува в политическа партия, влиза в СДС през 1990 г. в зората на демокрацията. Представител на Сдружение "Граждански блок", представлявано от Мартин Димитров. Омъжена, с две дъщери

И третият в листата - Димитър Мирчев Дончев е непартийна кандидатура.  Роден е на 6 януари 1980 г. в с. Баните, обл. Смолян. През 1997 г. завършва средното сиобразование в СООУ „Христо Ботев“ - Баните, а през 2003 г. висше в Националната спортна академия „Васил Левски“ - София, специалност „Кинезитерапия“, а по-късно и магистратура в НСА. От 2006 г. е кинезитерапевт в Специализирана болница за  рехабилитация – Национален комплекс, филиал – Баните. Същевременно е треньор в Клуба по хокей на трева „Мечките“ и  Национален треньор към Българската федерация по хокей. Влиза в политиката през 2011 г., когато е избран за общински съветник в Баните и през целия мандат оглавява Постоянната комисия по "Образование, култура, здравеопазване, социални дейности и спорт". По настоящем Димитър Дончев има единадесет годишен опит като кинезитерапевт, общински съветник - втори мандат, награден е със Златен плакет за особени заслуги към Община Баните, а като треньор на СКХТ „Мечките“ е допринесъл за пълните витрини със златни купи и медали на отбора. Женен, е един син.

Четвъртият - Пламен Малинов Балталйски, е роден на на 18 юли 1957 г. в с. Триград, обл. Смолян. Средно образование завършва в Техникум  по корабостроене и корабоплаване в гр.Варна през 1975 г., а висше през 1985 г. във ВМЕИ – Варна, специалност „Електроснабдяване и електрообзавеждане”. През 2002 г. завършва и Техническия университет във Варна като магистрър по специалността „Стопанско управление”. От 1986 г. до 1997 г. работи в завода за слаботокови съединения в Девин като заема различни ръководни длъжности. От 2014 г. до 2016 г.е директор на Общинско предприятие ”БКС-Девин”. Има собствена фирма за проектиране и изграждане на ел.системи и ел. мрежи. През 2005 г. е избран за общински съветник. От 2008 до 2011 г. е зам.-кмет на община Девин. Педседател на общинското ръководство на ДСБ-Девин и зам.-председател на областното ръководство на ДСБ.
Женен, с двама сина.

На пето място е най-младият представител на нашата листаДаниел Захариев Шумков е роден на 12 ноември 1986 г. в гр. Смолян.  Завършва средно образование в  ГПЧЕ „ Иван Вазов”- гр. Смолян през 2005 г.  Изучавал „Мениджмънт в туризма и хотелиерството”  в  университите „ Сезар Риц”  в  Швейцария и „Щенден”  в Холандия и има придобита бакалавърска степен по специалността. Управител е на дървопреработвателно предприятие. Владее английски и немски език.  
Неженен.

На шесто място е Иван Крумов Савов, роден през 1964 г. в гр. Чепеларе. Средно образование завършва в СОУ „Васил Дечев“ - гр. Чепеларе и висше във Висшия лесотехнически институт в гр. София (сега Лесотехнически университет) като инженер. Има собствен бизнес в сферата на хотелиерството и търговията. Член на СДС от 1990 г. За три мандата е избиран като общински съветник от СДС в ОбС - Чепеларе. Председател е на ДСБ в Чепеларе. Женен, с двама сина.

На знаковото последно място е Зарко Филипов Маринов. Роден ена 26 май 1964 г. в с. Баните, обл. Смолян. Завръшва средно образование в СОУ "Христо Ботев" - с. Баните през 1982 г., висше във Великотърновския университет през 1989 г., специалност "Българска филология". От 1990 до 1993 г. е учител по български език и литература в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” - Смолян. През 1993 г. основава вестник - "Отзвук", чийто главен редактор е и в момента. От края на 2015 г. до началото на 2017 г. е зам.-областун управител на Област Смолян като представител на "Реформаторския блок". Подава оставка след решението на ДСБ да излезе в опозиция заради провала на съдебната реформа. Член на СДС от 1990 г. до основаването на ДСБ през 2004 г. Член е на Националното ръководство на ДСБ. Женен, с двама сина и дъщеря.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 11.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Работете, за да сбъднете желанията си. Днес имате шанс да постигнете повече от нещата, които искате да имате за себе си и за близките си. Задоволени нужди и любовни вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, касаещи бъдещето ви ще се придвижат и уверени ще продължите да напред.
11 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
От вглеждането ви прекалено много в несъщественото може да станете по-нервни и непълноценни. Възползвайте се съвета и ще ви стане по-леко, а и ще бъде така, както вие го искате. В хода на работата ще възникнат и нови желания, бъдете търпеливи. У дома ще се чувствате спокойни и уверени.
11 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Стараете се да изпипвате всичко, с което се занимавате и днес ще имате значителен успех в това направление. Не изоставяте намеренията си и от това можете само да спечелите. Не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор, нещо повече, вслушвайте се в съветите му. Ще останете доволни.
11 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
С добра организация ще спазите сроковете и договореностите днес. Търсете разбирателство в общуванията си, те ви зареждат с добра енергия. В противен случай са възможни недоразумения, които не са желателни. Вести от чужбина ще накарат някои от вас да предприемат по-скорошни действия в посока предстоящо пътуване или посрещане на гости.
11 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Динамично ще премине деня за много от вас. Решаване на финансови въпроси и свързаните с това срещи. Няма да липсват и притеснения, които ще влияят на активността ви, търсейки по-бързо изход от създалата се ситуация. Общото при всички ви е, че ще се мобилизирате и без да се щадите, ще работите за целите си.
11 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Гъвкавият ви подход ви осигурява значително предимство пред конкурентите ви. Виждате перспективите в нетрадиционни решения и не се колебаете да ги осъществите. Взаимоотношенията ви с партньорите на работното място постепенно навлизат в желаното русло и това прави работата ви много по-ефективна. Полагате основите на бъдещ успех.
11 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Днес с размах ще осъществявате идеите си. Околните ще са очаровани от вас и ще се отзоват с интерес на предложенията ви. Няма да срещнете трудност при деловите срещи. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. В личен план сте прекалено настоятелни.
11 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Насочете енергията си в подкрепа на собственото си добруване, като разбира се не пренебрегвате и другите. Бъдете разумни, но с добро сърце.
11 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
11 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Напук на зложелателите ще излезете победител при битката си с пречките по пътя ви. Някоя и друга клюка по ваш адрес ще ви развесели. Толерантността, която проявявате днес, е за завиждане. Душевната ви хармония е ненакърнима.
11 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да имате успехи си поставяйте краткосрочни цели и ги следвайте. Погълнати сте от възможността за бърза реализация на печеливш проект и не мислите за развлечения. Социални проблеми ще подтикнат някои от вас към крайни изказвания, с което ще привлекат вниманието на други хора.
11 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ви попада възможност, която не е за изпускане, затова едва ли ще е чудно че правите всичко възможно, за да се възползвате максимално от нея. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото държите. Емоциите властват над вас пред целия ден, затова се опитайте вечерта да се отпуснете вечерта.
11 дек 2019
Последни новини