От х:

Днес в x:

21 °C

Представяне на листата на "Нова република" за Смолян

Представяне листа „Нова Република“

Водачът на листата Стоян Димитров Марев е роден на 22.07.1952 г. в гр. Чепеларе в семейство на учители. Средно образование завършва в гимназия с преподаване на английски език “Г.Кирков“ - Пловдив. През 1977 г.се дипломира като юрист в Софийския университет. До 1982 г. работи по разпределение като юрисконсулт в МЗ “Борис Антов“ - гр.Брезник. От 1982 г. до 1990 е следовател при ОУ на МВР-гр.Смолян,в специализирано звено за разследване на стопански престъпления.
От 1992 г. до настоящия момент работи като адвокат в Адвокатска колегия - Смолян. От 2013 г. е член на Адвокатски съвет - Смолян, а от 2016 г. негов зам.-председател. Член на ръководството и бивш председател на Сдружение “Християни“,организирало построяването на църквата “Успение Богородично“ в Пампорово. Президент на Ротари клуб Смолян в периода 1993-1994 г. 
Бил е два мандата общински съветник в ОбС - Смолян и ръководител на групата съветници при управлението на СДС в община Смолян в мандата на Данчо Киряков. След напускането на СДС през от 2004 г. става учредител на ДСБ. Областен председател на ДСБ. 
Женен, със син и дъщеря.

Втора в листата е Камелия Петрова Кацарова. Родена е през 1968 г. в семейството на Величка и Петър Узунови. Завършила средно образование в ПМГ "Васил Левски" - Смолян, а след това Техническия университет в София - специалност "Изчислителна техника". Има и второ висше образование – магистър фармацевт в Медицинския университет в Пловдив. Управител е на аптека "Алгорита фарм" в гр. Смолян.  Не членува в политическа партия, влиза в СДС през 1990 г. в зората на демокрацията. Представител на Сдружение "Граждански блок", представлявано от Мартин Димитров. Омъжена, с две дъщери

И третият в листата - Димитър Мирчев Дончев е непартийна кандидатура.  Роден е на 6 януари 1980 г. в с. Баните, обл. Смолян. През 1997 г. завършва средното сиобразование в СООУ „Христо Ботев“ - Баните, а през 2003 г. висше в Националната спортна академия „Васил Левски“ - София, специалност „Кинезитерапия“, а по-късно и магистратура в НСА. От 2006 г. е кинезитерапевт в Специализирана болница за  рехабилитация – Национален комплекс, филиал – Баните. Същевременно е треньор в Клуба по хокей на трева „Мечките“ и  Национален треньор към Българската федерация по хокей. Влиза в политиката през 2011 г., когато е избран за общински съветник в Баните и през целия мандат оглавява Постоянната комисия по "Образование, култура, здравеопазване, социални дейности и спорт". По настоящем Димитър Дончев има единадесет годишен опит като кинезитерапевт, общински съветник - втори мандат, награден е със Златен плакет за особени заслуги към Община Баните, а като треньор на СКХТ „Мечките“ е допринесъл за пълните витрини със златни купи и медали на отбора. Женен, е един син.

Четвъртият - Пламен Малинов Балталйски, е роден на на 18 юли 1957 г. в с. Триград, обл. Смолян. Средно образование завършва в Техникум  по корабостроене и корабоплаване в гр.Варна през 1975 г., а висше през 1985 г. във ВМЕИ – Варна, специалност „Електроснабдяване и електрообзавеждане”. През 2002 г. завършва и Техническия университет във Варна като магистрър по специалността „Стопанско управление”. От 1986 г. до 1997 г. работи в завода за слаботокови съединения в Девин като заема различни ръководни длъжности. От 2014 г. до 2016 г.е директор на Общинско предприятие ”БКС-Девин”. Има собствена фирма за проектиране и изграждане на ел.системи и ел. мрежи. През 2005 г. е избран за общински съветник. От 2008 до 2011 г. е зам.-кмет на община Девин. Педседател на общинското ръководство на ДСБ-Девин и зам.-председател на областното ръководство на ДСБ.
Женен, с двама сина.

На пето място е най-младият представител на нашата листаДаниел Захариев Шумков е роден на 12 ноември 1986 г. в гр. Смолян.  Завършва средно образование в  ГПЧЕ „ Иван Вазов”- гр. Смолян през 2005 г.  Изучавал „Мениджмънт в туризма и хотелиерството”  в  университите „ Сезар Риц”  в  Швейцария и „Щенден”  в Холандия и има придобита бакалавърска степен по специалността. Управител е на дървопреработвателно предприятие. Владее английски и немски език.  
Неженен.

На шесто място е Иван Крумов Савов, роден през 1964 г. в гр. Чепеларе. Средно образование завършва в СОУ „Васил Дечев“ - гр. Чепеларе и висше във Висшия лесотехнически институт в гр. София (сега Лесотехнически университет) като инженер. Има собствен бизнес в сферата на хотелиерството и търговията. Член на СДС от 1990 г. За три мандата е избиран като общински съветник от СДС в ОбС - Чепеларе. Председател е на ДСБ в Чепеларе. Женен, с двама сина.

На знаковото последно място е Зарко Филипов Маринов. Роден ена 26 май 1964 г. в с. Баните, обл. Смолян. Завръшва средно образование в СОУ "Христо Ботев" - с. Баните през 1982 г., висше във Великотърновския университет през 1989 г., специалност "Българска филология". От 1990 до 1993 г. е учител по български език и литература в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” - Смолян. През 1993 г. основава вестник - "Отзвук", чийто главен редактор е и в момента. От края на 2015 г. до началото на 2017 г. е зам.-областун управител на Област Смолян като представител на "Реформаторския блок". Подава оставка след решението на ДСБ да излезе в опозиция заради провала на съдебната реформа. Член на СДС от 1990 г. до основаването на ДСБ през 2004 г. Член е на Националното ръководство на ДСБ. Женен, с двама сина и дъщеря.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
19 сеп 2020
Последни новини