От х:

Днес в x:

-2 °C

Представяне на листата на "Нова република" за Смолян

Представяне листа „Нова Република“

Водачът на листата Стоян Димитров Марев е роден на 22.07.1952 г. в гр. Чепеларе в семейство на учители. Средно образование завършва в гимназия с преподаване на английски език “Г.Кирков“ - Пловдив. През 1977 г.се дипломира като юрист в Софийския университет. До 1982 г. работи по разпределение като юрисконсулт в МЗ “Борис Антов“ - гр.Брезник. От 1982 г. до 1990 е следовател при ОУ на МВР-гр.Смолян,в специализирано звено за разследване на стопански престъпления.
От 1992 г. до настоящия момент работи като адвокат в Адвокатска колегия - Смолян. От 2013 г. е член на Адвокатски съвет - Смолян, а от 2016 г. негов зам.-председател. Член на ръководството и бивш председател на Сдружение “Християни“,организирало построяването на църквата “Успение Богородично“ в Пампорово. Президент на Ротари клуб Смолян в периода 1993-1994 г. 
Бил е два мандата общински съветник в ОбС - Смолян и ръководител на групата съветници при управлението на СДС в община Смолян в мандата на Данчо Киряков. След напускането на СДС през от 2004 г. става учредител на ДСБ. Областен председател на ДСБ. 
Женен, със син и дъщеря.

Втора в листата е Камелия Петрова Кацарова. Родена е през 1968 г. в семейството на Величка и Петър Узунови. Завършила средно образование в ПМГ "Васил Левски" - Смолян, а след това Техническия университет в София - специалност "Изчислителна техника". Има и второ висше образование – магистър фармацевт в Медицинския университет в Пловдив. Управител е на аптека "Алгорита фарм" в гр. Смолян.  Не членува в политическа партия, влиза в СДС през 1990 г. в зората на демокрацията. Представител на Сдружение "Граждански блок", представлявано от Мартин Димитров. Омъжена, с две дъщери

И третият в листата - Димитър Мирчев Дончев е непартийна кандидатура.  Роден е на 6 януари 1980 г. в с. Баните, обл. Смолян. През 1997 г. завършва средното сиобразование в СООУ „Христо Ботев“ - Баните, а през 2003 г. висше в Националната спортна академия „Васил Левски“ - София, специалност „Кинезитерапия“, а по-късно и магистратура в НСА. От 2006 г. е кинезитерапевт в Специализирана болница за  рехабилитация – Национален комплекс, филиал – Баните. Същевременно е треньор в Клуба по хокей на трева „Мечките“ и  Национален треньор към Българската федерация по хокей. Влиза в политиката през 2011 г., когато е избран за общински съветник в Баните и през целия мандат оглавява Постоянната комисия по "Образование, култура, здравеопазване, социални дейности и спорт". По настоящем Димитър Дончев има единадесет годишен опит като кинезитерапевт, общински съветник - втори мандат, награден е със Златен плакет за особени заслуги към Община Баните, а като треньор на СКХТ „Мечките“ е допринесъл за пълните витрини със златни купи и медали на отбора. Женен, е един син.

Четвъртият - Пламен Малинов Балталйски, е роден на на 18 юли 1957 г. в с. Триград, обл. Смолян. Средно образование завършва в Техникум  по корабостроене и корабоплаване в гр.Варна през 1975 г., а висше през 1985 г. във ВМЕИ – Варна, специалност „Електроснабдяване и електрообзавеждане”. През 2002 г. завършва и Техническия университет във Варна като магистрър по специалността „Стопанско управление”. От 1986 г. до 1997 г. работи в завода за слаботокови съединения в Девин като заема различни ръководни длъжности. От 2014 г. до 2016 г.е директор на Общинско предприятие ”БКС-Девин”. Има собствена фирма за проектиране и изграждане на ел.системи и ел. мрежи. През 2005 г. е избран за общински съветник. От 2008 до 2011 г. е зам.-кмет на община Девин. Педседател на общинското ръководство на ДСБ-Девин и зам.-председател на областното ръководство на ДСБ.
Женен, с двама сина.

На пето място е най-младият представител на нашата листаДаниел Захариев Шумков е роден на 12 ноември 1986 г. в гр. Смолян.  Завършва средно образование в  ГПЧЕ „ Иван Вазов”- гр. Смолян през 2005 г.  Изучавал „Мениджмънт в туризма и хотелиерството”  в  университите „ Сезар Риц”  в  Швейцария и „Щенден”  в Холандия и има придобита бакалавърска степен по специалността. Управител е на дървопреработвателно предприятие. Владее английски и немски език.  
Неженен.

На шесто място е Иван Крумов Савов, роден през 1964 г. в гр. Чепеларе. Средно образование завършва в СОУ „Васил Дечев“ - гр. Чепеларе и висше във Висшия лесотехнически институт в гр. София (сега Лесотехнически университет) като инженер. Има собствен бизнес в сферата на хотелиерството и търговията. Член на СДС от 1990 г. За три мандата е избиран като общински съветник от СДС в ОбС - Чепеларе. Председател е на ДСБ в Чепеларе. Женен, с двама сина.

На знаковото последно място е Зарко Филипов Маринов. Роден ена 26 май 1964 г. в с. Баните, обл. Смолян. Завръшва средно образование в СОУ "Христо Ботев" - с. Баните през 1982 г., висше във Великотърновския университет през 1989 г., специалност "Българска филология". От 1990 до 1993 г. е учител по български език и литература в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” - Смолян. През 1993 г. основава вестник - "Отзвук", чийто главен редактор е и в момента. От края на 2015 г. до началото на 2017 г. е зам.-областун управител на Област Смолян като представител на "Реформаторския блок". Подава оставка след решението на ДСБ да излезе в опозиция заради провала на съдебната реформа. Член на СДС от 1990 г. до основаването на ДСБ през 2004 г. Член е на Националното ръководство на ДСБ. Женен, с двама сина и дъщеря.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 22.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Упорството и трудът ви ще се възнаградят. На път сте да финализирате проект с положителен резултат. Добри новини, свързани и с личните ви дела. Предстои ви пътуване или друго вълнуващо преживяване. Ще се впуснете в една авантюра, водени от желанието си за разнообразие и нови емоции, но бъдете внимателни.
22 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съвместните ви действия с човека, с когото споделяте и обичате ще са резултатни и напълно ще покрият очакванията ви днес. Като израз на вниманието си към него се погрижете за нещата, които му носят удоволствие. Защото това е любовта, както непредвидима, така и зареждаща с всичко, което е живот.
22 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Активността ви днес трябва да е налице, защото ви очакват много задачи, които ще трябва да свършите добре. Разчитайте предимно на себе си, околните също са заети със своите си ангажименти. Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие възможности за бъдещето.
22 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
По въпроси от личен характер ще пристъпите към изпълнение на конкретни решения, с което ще ускорите придвижването им напред. Професионалното ви развитие налага повишаване на квалификацията при някои от вас. Паралелно с работата ще овладявате и новостите, бизнеса не търпи застой.
22 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ви липсва увереност и това ще ви помогне да се справите със задачите, които стоят пред вас. Бъдете реалисти, задоволявайте се с това, с което разполагате. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще по мъдреете.
22 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С набраната инерция навлизате в добрата форма и това се забелязва от всички. Възможно е да получите отегчение от определена работа, но като цяло денят ви ще е ползотворен. Това няма да ви попречи да мислите за промяна на някои страни от живота си. Ще общувате с лекота с представители на другия пол, ще флиртувате и ще търсите забавления.
22 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Умората ще отшуми, ако се погрижите лично за себе си. Любими занимания ще подобрят настроението ви и ще направят ролята ви по-значима за някого. Не се колебайте да го посветите в мислите и желанията си, без да ограничавате свободата му.
22 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Очаква ви наситен с емоции ден. С каквото и да се заемете, бъдете сигурни, че ще прекарате приятно. Чувствате се добре в различни компании, а и хората около вас оценяват присъствието ви. Някои от вас се заемат с непосилни задачи, от които впоследствие ще се откажат. Не е изключено някои от вас да пътуват днес.
22 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
22 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Среща с интересна и привлекателна за вас личност може приятно да обърка плановете ви за деня. Сами преценете как да подходите. Може би деловите ви ангажименти изискват непосредственото ви участие. Каквото и да предпочетете денят ви се очертава като много ползотворен.
22 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ежедневието ви ще се разнообрази с романтична изненада. Вълненията ще бъдат неповторими и ще ви стимулират към повече екстравагантност. Не пренебрегвайте ангажиментите си към хора, на които особено държите. Ще научите нещо изненадващо, което обаче е свързано с хубави емоции.
22 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Неудържимо ви влече харченето на пари, а днес спокойно можете да си го позволите. Финансовото ви състояние значително ще се подобри. Налага се да проявите повече такт във взаимоотношенията си с ваши близки.
22 яну 2020
Последни новини