От х:

Днес в x:

Прошка ли? Ето кои зодии не прощават никога

Прошка се иска и се дава трудно. Вижте кои зодии никога не биха направили това за вас и кои биха простили и забравили бързо и лесно:

Овен

При Овена обидата се забравя лесно, но не и преди да избухне грандиозен скандал. Ако продължавате да дълбаете в проблема обаче, трудно ще накарате един Овен да забрави обидата. Общо взето, същество не лишено от злопаметност.

Телец

Телците трудно прощават. Ама много трудно. Но дори и да прости, няма да забрави нанесения удар или оскърбление и въпреки прошката ще си остане с едно наум за вас. Злопаметна зодия, която по-лесно иска, отколкото дава прошка.

Близнаци

Близнаците от една страна са много благодатни откъм прошка. Но вие няма да разберете кога разсърденият Близнак е благоволил да ви прости – просто настроенията на този знак се менят много бързо и може да сте приятели още днес, а може и чак след месец.

Рак

За Раците е характерно да чакат извинение и ако разчитате на прошка, играйте по струната на носталгията – хубавите общи спомени. Не че бързо ще забрави обидата, но все пак Ракът ще ви прости, защото е от великодушните зодии.

Лъв

Далеч не толкова гладко ще мине сдобряването ви с Лъва. Този знак е силно обидчив, особено ако става въпрос за егото му. Затова и дори да не сте виновни, след скандал вие първи потърсете Лъва за сдобряване.

Дева

Девите трудно се сърдят, но ако ги оскърбите и все пак простят, те няма да забравят. Дълго време ще ви натякват колко зле сте ги накарали да се чувстват, а и от вас се иска да си мълчите, за да не ги разстроите допълнително.

Везни

Везните прощават лесно и бързо, защото не обичат дрязгите, но също така и помнят, ако са били наранени. Рядко обаче ще го споменат, просто ще си го запазят в „чекмеджето“, в което рядко бъркат.

Скорпион

Почти няма начин да измолите прошка от разсърден Скорпион. Особено ако са обидени лично – няма да простят, те ще отмъстят. Това е най-тъмният зодиакален знак, лишен от всякакво великодушие.

Козирог

Козирогът ще прости, ако сте му роднина или ви обича. Ако не, то той няма да даде прошката си, но би се престорил, че го прави, ако има нужда от услуга. Своенравен знак със склонност към прегрешения.

Водолей

Водолеите са учени да прощават, защото смятат, че така проявяват поредната си доза великодушие и толеранс към околните, които са далеч не така благородни като тях. Великодушна зодия, на която може да разчитате за прошка, но не прекалявайте.

Риби

Рибите също лесно прощават, не им харесва да са в конфликт с някого. Но биха се отдръпнали, ако видят, че злоупотребявате с добрината им. Така че стъпвайте на пръсти около тях. Те внимават да живеят така, че да не искат прошка, но не винаги им се удава.

Източник: http://pik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини