От х:

Днес в x:

4 °C

Прошка ли? Ето кои зодии не прощават никога

Прошка се иска и се дава трудно. Вижте кои зодии никога не биха направили това за вас и кои биха простили и забравили бързо и лесно:

Овен

При Овена обидата се забравя лесно, но не и преди да избухне грандиозен скандал. Ако продължавате да дълбаете в проблема обаче, трудно ще накарате един Овен да забрави обидата. Общо взето, същество не лишено от злопаметност.

Телец

Телците трудно прощават. Ама много трудно. Но дори и да прости, няма да забрави нанесения удар или оскърбление и въпреки прошката ще си остане с едно наум за вас. Злопаметна зодия, която по-лесно иска, отколкото дава прошка.

Близнаци

Близнаците от една страна са много благодатни откъм прошка. Но вие няма да разберете кога разсърденият Близнак е благоволил да ви прости – просто настроенията на този знак се менят много бързо и може да сте приятели още днес, а може и чак след месец.

Рак

За Раците е характерно да чакат извинение и ако разчитате на прошка, играйте по струната на носталгията – хубавите общи спомени. Не че бързо ще забрави обидата, но все пак Ракът ще ви прости, защото е от великодушните зодии.

Лъв

Далеч не толкова гладко ще мине сдобряването ви с Лъва. Този знак е силно обидчив, особено ако става въпрос за егото му. Затова и дори да не сте виновни, след скандал вие първи потърсете Лъва за сдобряване.

Дева

Девите трудно се сърдят, но ако ги оскърбите и все пак простят, те няма да забравят. Дълго време ще ви натякват колко зле сте ги накарали да се чувстват, а и от вас се иска да си мълчите, за да не ги разстроите допълнително.

Везни

Везните прощават лесно и бързо, защото не обичат дрязгите, но също така и помнят, ако са били наранени. Рядко обаче ще го споменат, просто ще си го запазят в „чекмеджето“, в което рядко бъркат.

Скорпион

Почти няма начин да измолите прошка от разсърден Скорпион. Особено ако са обидени лично – няма да простят, те ще отмъстят. Това е най-тъмният зодиакален знак, лишен от всякакво великодушие.

Козирог

Козирогът ще прости, ако сте му роднина или ви обича. Ако не, то той няма да даде прошката си, но би се престорил, че го прави, ако има нужда от услуга. Своенравен знак със склонност към прегрешения.

Водолей

Водолеите са учени да прощават, защото смятат, че така проявяват поредната си доза великодушие и толеранс към околните, които са далеч не така благородни като тях. Великодушна зодия, на която може да разчитате за прошка, но не прекалявайте.

Риби

Рибите също лесно прощават, не им харесва да са в конфликт с някого. Но биха се отдръпнали, ако видят, че злоупотребявате с добрината им. Така че стъпвайте на пръсти около тях. Те внимават да живеят така, че да не искат прошка, но не винаги им се удава.

Източник: http://pik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 02.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Срещате неочаквани трудности в работата си. Грешки на ваши колеги усложняват задачата ви и ви създават допълнителни ангажименти. Това обаче едва ли ще се отрази на доброто ви настроение, което днес изглежда непоклатимо. Инвестирани неотдавна средства ви носят първите дивиденти. Перспективите в тази насока са много добри.
02 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. Добре ще е ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място на което попадате.
02 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Вашите способности ще бъдат достойно оценени и това значително ще повиши самочувствието ви. Трябва повече да вярвате в себе си и в късмета си.
02 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
02 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те. Не поставяйте под съмнение факт, в който вече сте се убедили. Служебен разговор ще подобри настроението ви и ще направи бъдещето да изглежда по-добро.
02 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.
02 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще споделите намеренията на човек от обкръжението си и заедно ще се насладите на компанията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество, нова любов или друго хубаво изживяване. Отпуснете се и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки.
02 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Настоятелно ще занимавате околните с личните си вълнения. Повечето от тях са въображаеми, затова не се учудвайте, ако околните не разбират за какво говорите. Ще бъдете полезни на близък, който има проблем, и вие бихте могли да му бъдете полезни. Покупка на ново жилище или отдаване под наем ще обсебят вниманието на някои от вас.
02 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.
02 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените на работното място могат да събудят у вас различни чувства. Учете се от всичко и не спестявайте добри думи за хората около себе си. Фактите ще бъдат по-силни от всеки опит да омаловажат приноса ви към конкретно събитие и ще ви помогнат да осъзнаете по-добре мястото си.
02 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
02 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Прекалено много прибързвате в действията си днес, което може да въвлече в погрешна посока. Ако навреме се осъзнаете и започнете да се вслушвате в съветите на околните, едва ли ще има нещо, което да ви притесни. Налага ви се да се борите с твърдоглавието на ваш роднина, но в крайна сметка с много такт и разбиране ще успеете да се справите.
02 апр 2020
Последни новини