От х:

Днес в x:

Цигански език спъва лекарски диагнози. Преглед на печата

"Труд"

Цигански език спъва лекарски диагнози

Езиковата бариера е най-голямата трудност, която срещат лекарите при общуването с млади майки от ромски произход, съобщиха медици и експерти в Сливен по време на дискусия, организирана от сдружение "Жажда за живот".

"Стандарт"

Готвят визита на Путин у нас

Владимир Путин може да посети България през март 2018 година. Евентуалната визита на руския държавен глава е била обсъждана на срещата между президента Румен Радев и посланика на Москва у нас Анатолий Макаров. Двамата разговаряха повече от час на "Дондуков" 2 на 16 февруари. "С президента Радев обсъждахме, че би било интересно и полезно като символ на нашата братска дружба да има едно посещение на Владимир Путин за честванията на 140-годишнината от освобождението на България догодина",

"Монитор"

Англичани, испанци и италианци на зъболекар у нас

Англичани, испанци и италианци идват у нас организирано от туристически фирми, за да лекуват зъби и да слагат зъбни импланти, да коригират зрението си, за операции и лечение на ортопедични проблеми. Те предпочитат нашата страна не само заради високото качество на услугите, но и заради ниските цени, показват данни на Клъстъра за здравен туризъм в България.

"Сега"

МОН реже сериозно приема по икономика и администрация и управление

Просветното министерство възнамерява да ограничи сериозно достъпа на студенти до направления като икономика и администрация и управление, в които сега учат около 1/3 от кандидат-висшистите. Това произтича от проект на МС за промяна на постановление 64 от 2016 г. за приема на студенти.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини