От х:

Днес в x:

Семеен хотел Лазур - Банско

Уважаеми клиенти, каним ви да прекарате една незабравима почивка в полите на Пирин. При нас ще намерите желания уют и атмосфера в типична Банска обстановка.

Семеен хотел Лазур се намира непосредствено до центъра на града. Всички стаи и апартаменти са със самостоятелна баня и санитарен възел. Отоплението е парно. Обзавеждането е изцяло от масивен дървен материал.

Цени
до 31 Януари - 20 лв. нощувка/човек
От 1 Февруари до 15 Март - 25 лв. нощувка/човек
- За деца 50% отстъпка

Всички стаи са обзаведени в битов стил с легла с ергономични матраци, гардероби, маси, столчета, нощни шкафчета и нощни лампи. Повечето стаи са с балкони с прекрасен изглед към Пирин. Във всяка стая има голям 21 Телевизор със кабелна телевизия.

Хотел Лазур осигурява транспорт до началната станция на кабинковия лифт, както и посрещане и изпращане до автогарата/гарата в Банско.
Осигурен е безплатен паркинг за гостите на хотела. Ние държим на доброто обслужване, личното отношение и на Вашето пълно удовлетворение! Надяваме се, че ние ще ви накараме да се чувствате приятно както у дома.

Семеен хотел Лазур работи целогодишно. Клиентите ни могат да ползват безплатен безжичен интернет. Предлагаме само за своите гости уютна механа, където сутрин на гостите се предлага разнообразна закуска и топли напитки, а вечер край пламтящата камина се приготвят бански специалитети.

Насладете се на чара и непреходността на местните обичай, на топлото посрещане, любезното отношение и незабравима атмосфера на банска вечер в компанията на бански старец и мириса на капама.

Намираме се в безшумен район, което ви предоставя възможността да се насладите на спокойна почивка.







Ще усетите разликата от това да се чувствате добре и да се чувствате ПРЕКРАСНО!
Банско 2770, ул. Стефан Караджа 13, Тел: 07498 5147, 0898 609 568

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини