От х:

Днес в x:

Александър Симов: БСП обещава само реални неща

БСП обещава само реални неща. Този път е изчислено от къде ще се вземат пари за всяко обещание. БСП научи най-важния си урок от годините-не обещаваш нищо, без да можеш да изпълниш. Това каза по НТ журналистът Александър Симов, водач на листата на БСП в Кърджали.

АЕЦ  „Белене“ бе спряно без никаква обосновка от Бойко Борисов. Той две години беше най-отявлен фен и след това дойде Хилъри  Клинтън  и темата „Белене“ се забута. Подробностите са важни, той хвърля тази тема като пушилка. Тази вина е на хората, които в разрез с националния интерес, спряха проекта. Въпросът как си станал милионер, може да се отнесе за цялата класа от богати хора. Въпросът за милионерите не стои само пред БСП , а по принцип.

Не се чувствам парашутист като водач на листата в Кърджали. Стефан Данаилов взе в Кърджали 17 000 гласа. Темата за листите винаги предизвиква дебати. Номинациите на Елена Йончена  и Тома Томов бяха приети безусловно. Те ще са лица на кампанията на БСП . Това е знак, че в БСП  започва промяната. Те са хора, които не продават своето име. БСП  разбра, че промяната трябва да е на езиково ниво. Някои хора нито са водят, нито се карат. И това е най-ценното.

Източник: http://frognews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини