От х:

Днес в x:

-2 °C

Има само 4 типа връзки, коя е вашата?

Макар че всяка романтична връзка е различна, според ново проучване има точно 4 модела, в които всяка една връзка (успешна или не) попада. Ето и кои са те.

Драматични връзки

34% от връзките според проучването попадат в тази категория. Това са връзките, при които има множество промени. Когато в началото сте безумно влюбени, не можете един без друг и в един момент "той има нужда от пространство". Или пък от моногамни отношения преминавате към отворена връзка, след което отново се връщате към първия вариант заради непреодолима ревност. Драматичните връзки са точно такива - драматични.

Конфликтни взаимоотношения

12% от връзките според проучването попадат в тази категория. Двойките с такива връзки могат да преживяват промени в отдадеността си, но не толкова често. По-скоро има теми, които не дискутират, които ги възпират от брак или от по-сериозно обвързване. Тези двойки могат да излизат, да живеят заедно от години, без да взимат решението да се обвържат официално. Не е защото не ги е грижа един за друг, а тъй като знаят, че има неща, по които трябва да поработят, ако искат да продължат напред. Според проучването тези връзки е по-малко вероятно да се разпаднат, тъй като, за да го направят, те трябва да поговорят за нещата, които се случват между тях. 

Социално-ангажирани отношения

19% от двойките според проучването попадат в тази категория. Социално-ангажираните двойки често взимат големи решения за връзката си в зависимост от това как техните семейства и приятели виждат партньорите им. Например, обичате приятеля си, но все още не сте взели решение да се изнесете заедно, тъй като неговата майка не ви е най-големият фен или защото вашите приятели не го харесват. Тези двойки се развиват по-бавно, отколкото другите, но също така има по-малък риск от раздяла.

Партньорски-фокусирани взаимоотношения

30% от двойките според проучването попадат в тази група. Партньорски-фокусираните връзки са точно такива, каквито звучат. Тези отношения се движат напред с постоянни и последователни темпове, защото хората в тях съсредоточават вниманието си върху своя партньор, а не върху драмата, игнорират конфликтите, нито пък се интересуват от чуждото мнение. Това е идеалната връзка.

Искате да изградите нещо специално с човека, когато обичате, но как по друг начин може да го направите, ако не се фокусирате върху тях и не ги слушате. Разбира се, трябва да имате живот и извън партньора си, но ако се надявате да имате дългосрочни отношения, трябва да работите заедно с тях, за да го постигнете.

Източник: http://iwoman.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ваша молба ще бъде удовлетворена и ще получите нужното ви разрешение. Ако сте решили да предприемате рисковани начинания отложете го за друг път. Денят не е подходящ за това има голяма вероятност да загубите значителна сума. Постъпка на ваш близък ще ви го представи в неподозирана светлина. Имате достатъчно време да намерите решение на проблем, който ви занимава напоследък.
21 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Започвате чудесно новата работна седмица. Действате с размах днес, тъй като имате много работа и идеи, които чакат да бъдат осъществени. Предпочитате да работите самостоятелно, тъй като така е най-сигурно, че ще успеете да се справите с плановете си. Привлечени сте от идеята на свой близък и се стараете да я доразвиете.
21 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Неотстъпчиви сте по отношение на намеренията си и няма да позволите на чуждото мнение и емоции да ви влияят прекалено много. Ще изградите успешно сътрудничество с някой, с когото предстои да вървите в една посока напред в бъдещето си. Създавате нещо ново и то скоро ще ви донесе първите добри резултати.
21 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Това, което ви привлича ще стане причина да отделите голяма част от времето си, за да го постигнете. За много от вас то е свързано с бизнеса или професионалната ви работа. Да сте близо до любимия ви човек е също ваша необходимост. Раците ще имат емоционална среща и вълнуваща вечер.
21 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Мнозина от вас днес са обхванати от творчески колебания. Не сте сигурни точно какъв подход да предприемете при важно начинание. Мислите ви се лутат в разнопосочни идеи. Опитайте се да отсеете онези, които ви се струва, че ще донесат оптимални резултати. Разговор с ваш партньор може много да ви помогне.
21 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
21 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
С участието си в печеливш проект ще повишите доходите си, освен, че ще натрупате повече опит и самочувствие. И по други причини има защо да бъдете доволни, в дома си ще се радвате на добри вести. Някои от тях са свързани с бита и пътуванията ви, ваши или на близките ви.
21 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Бъдете по-уверени в себе си. Както вие умеете да насърчавате, така би ви било от полза нечие одобрение сега. Доверявайте се само на проверени хора. Така ще си спестите неприятности. Помислете как да направите вечерта интересна за любимите си хора. Това ще ви сплоти и направи по-добри.
21 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
21 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Много добри попадения в бизнес начинанията, където действате със свойствения си замах и афинитет към рисковете. В личен план също ви очакват приятни емоции свързани с харесван и желан от вас човек. Все пак не бъдете твърде настоятелни.
21 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Търсенията ви в избрана от вас област ще ви отведат до интересни и неочаквани за вас открития. Напредъкът, който ще постигнете най-вероятно ще ви мотивира да продължите да действате в същата насока. Упоритостта и постоянството ви ще бъдат възнаградени.
21 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Новостите ще ви направят по-смели и дръзки. Грижите ще отстъпят място на мечтите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Желана къща или друга семейна необходимост ще зарадва някои от вас. Колебанията ви ще се стопят и уверено ще пристъпите към изграждането на новия си живот.
21 яну 2020

Случаен виц

Последни новини