От х:

Днес в x:

Тайната страна на Джордж Майкъл

На Коледа Джордж Майкъл почина от сърдечна недостатъчност в дома си в Горинг (Goring-on-Thames), което се намира между Оксфорд и Лондон. Певецът беше на 53 години и е един от многото звезди починали през 2016-та.

Сега, дни след неговата смърт, наяве излизат все повече сведения и публикации, че Майкъл е имал и тайна страна. Според Асошиейтед Прес певецът е похарчил голяма част от своето благосъстояние помагайки на хора в нужда, а след това е полагал огромни усилия за бъде сигурен, че няма да бъде поздравен за своята щедрост.

Година след година, той е дарявал милиони за благотворителност за деца, жертви на рак и страдащи от СПИН. Две британски благотворителни организация - Childline и Terrence Higgins Trust пък са получавали отчисления от правата на някои от хитовете на Джордж Майкъл.

Историите за щедростта на певеца започват да излизат и през социалните медии. Изглежда, че той не само е дарявал на благотворителни организации, а е помагал лично и на много хора. Хора от Twitter казват, че Майкъл е помогнал на участник в телевизионна игра, който не можел да си позволи скъпа терапия за рак, дал е пари на учеща за медицинска сестра сервитьорка и дори е написал чек на непознат в кафене.

И през цялото време Джордж Майкъл е настоявал щедростта му да остане в тайна. "На всички ни писна да слушаме, как известните се потупват по гърбовете, казвайки колко щедри са били", казал Джордж Майкъл пред MTV преди години.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини