От х:

Днес в x:

Пипнаха Джордж Майкъл с наркотици

Британската поп звезда Джордж Майкъл е бил арестуван в обществена тоалетна в Лондон за притежаване на наркотици, съобщи полицията.

Инцидентът е станал на 19 септември, уточниха британските власти.

Певецът е бил отведен в полицейско управление и му е било отправено предупреждение за притежаване на наркотици клас А и клас С. Според британските закони към наркотиците от клас А се включва и кокаинът.

Джордж Майкъл е признавал употребата на наркотици в миналото.

През 2006 г. той бе открит паднал до колелото на автомобила си, а миналата година получи двегодишна забрана за шофиране, след като се призна за виновен за кормуване в непригодно състояние поради употреба на лекарства.

Изпълнителят, който през 2007 г. посети и България, е продал над 100 милиона албума по света, има седем сингъла начело на класациите в САЩ, 11 пъти негови сингли са оглавявали британските класации и шест албума са били на първо място.

Миналия месец той завърши първото си от 15 години турне с концерти в Лондон и Копенхаген и съобщи, че това са последните му изяви на арени и на стадиони.

По време на турнето той носеше полицейска униформа за изпълнението на хита му номер едно "Отвън", който се отнася до ареста му през 1998 г., когато той бе направил неприличен опит за сближаване с полицейски офицер под прикритие в обществена тоалетна в Бевърли Хилс, Калифорния.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини