От х:

Днес в x:

Омбудсманът Расим Муса поздрави деца за Коледа,раздаде лакомства

Изображение 1 от 6

    Общественият посредник на Кърджали Расим Муса гостува на децата от 2 а клас в СУ”Йордан Йовков” за да ги поздрави за настъпващите коледни и новогодишни празници.Омбудсманът раздаде на второкласниците пакети с лакомства.Той подари и календари на директорката на училището Недялка Кюпрюджиева и учителките Мария Илиева и Семра Енверова.

    Преподаватели и ученици бяха подготвили музикално-поетична програма.Звучаха коледни песни,рецитираха се стихове, посветени на големия празник.Децата сурвакаха своя гост и му пожелаха здраве и дълголетие.Той също получи дар от малчуганите от 2 а. клас.

    В приветствието си обществения посредник Расим Муса отбеляза,че много му е харесала песента за добрия човек и пожелава на децата да станат добри хора и да съхранят човешкото в себе си.Той ги призова да учат, да трупат знания,защото ще им бъдат нужни в живота.

    Директорката на СУ”Йордан Йовков” Недялка Кюпрюджиева посочи,че се е почувствала като голямо дете,което заедно с останалите е получило подаръци,защото много е слушало.Тя подчерта,че се гордее с добрите ученици в школото.Благодари на обществения посредник за вниманието към ръководеното от нея училище.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини