От х:

Днес в x:

Издирват 41-годишен за убийството на пастира в село Златар

Областната дирекция на МВР-Шумен издирва 41-годишен мъж във връзка с извършено престъпление, съобщават от пресцентъра на МВР.

За последно Атанас Манолов Михайлов е видян вчера между 8.00 и 10.00 часа сутринта във великопреславското село Златар. Той е бил облечен с тънко яке на каре с преобладаващ червен цвят. Носил е светъл бяло-розов панталон, бил е обут с кафяви обувки. Служителите на реда уточняват, че е възможно е да е облечен и в работни кафяви дрехи.

Припомняме, че свада между двама пастири завърши с убийство в село Златар. Убиецът избягал. Тялото на жертвата е открито в къща в района на селото. 

Мъжете били наети от местен собственик на животни, за да се грижат за тях. След като сутринта не се появили на работа, работодателят започнал да ги издирва.

В къщата, която обитавали в селото, намерили тялото на мъртвия, от другия нямало и следа.

Жертвата била със счупен нос, потрошени ребра и прободна рана в областта на лявата ключица.

От полицията предоставят и описание на мъжа. Той е висок около 175 см, с нормално телосложение. Слаб е, с къса коса с леко челно оплешивяване.

Униформените отправят молба към всички, които имат информация за Атанас Манолов Михайлов да се обадят в най-близкото полицейско управление или на тел. 112. Анонимността им ще бъде гарантирана.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини