От х:

Днес в x:

Жена пострада при челен удар по пътя за село Добрич

    29-годишна димитровградчанка е пострадала при катастрофа по пътя за село Добрич до гробищния парк. Управляваният от нея лек автомобил "Рено" се е ударил челно във "Форд", в който пътували трима англичани. Жената е била сама и се е връщала от Хасковски Минерални бани. Тя е сериозно пострадала и бе откарана с екип на спешната медицинска помощ в реанимацията на болница "Св.Екатерина". Катастрофата блокира за известно време движението по отсечката Добрич -Димитровград. Причините за инцидента се изясняват.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Di
      dim
      9 0
      10:01, 23 ное 2016
      Една от причините със сигурност е уникално кривият път и липсата на маркировка
      • Яя
        яяяяя
        2 -1
        10:52, 23 ное 2016
        Значи несъобразена скорост. Ако беше съобразена с пътната обстановка нямаше да е така. При снеговалеж вижда ли се маркировката ?
      • Яя
        яяяяя
        4 -1
        10:54, 23 ное 2016
        А относно кривият път има една поговорка за крива ракета
    • 2
      Do
      DoDo
      5 -1
      11:52, 23 ное 2016
      Не знам за кривия път но колкото повече жени взеха книжки толкова повече наглеят по пътя. Вчера има неприятни случай жена говореща по телефона да ме засече без дори да се огледа. И накрая ми крещеше "къде караш". Обикновенно съм търпелив, но в някой случай ще им трябва бърза помощ на тези девойки.
    • 3
      66
      66666
      4 -1
      11:57, 23 ное 2016
      А бе яяяяя ти карал ли си някога по този път? Това не е път а картофена нива целия участък от горски извор до разклона за димитровград е пропаднал и е на вълни верно трябва да се съобразяват водачите ама е хубаво и да се съобразяват с водачите и да няма такива пътища
    • 4
      То
      Тони
      1 -1
      15:56, 23 ное 2016
      А някой да прочете случайно, че в другата кола са "пътували трима англичани"??? Дали те не са сменили платното по навик?!?!? Да по-лесно е да плюем жените шофьори като общо, но определено повече катастрофи правят мъжете "шофьори".

    Още новини

    Последни новини